Not: Arkadaşlar "justinin kardeşimizin nereden bileyim aq" diyeceğiniz tahmin ediyorum o yüzden sadece bilenler yasasın ayrica at sidiği gibi iğrenç espirilerde yapmayalım Arkadaşlar Justin Bieber İn bu kadar pürüzsüz ipeksi parlak dolgun canlı saçlara sahip olmasının sırrı nedir?
Justin Bieber hangi saç bakım ürünlerini kullanıyor?
Bu sac modellerini sprey veya wax uzerine tarakla fön cekerek yaptiklarini biliyorum.. en son uzerine tekrar sprey sıkıyorlar. Izlemistim pek cok videosunu. Yalniz aylak adam işi.. en az 20 dk suruyor.
Bu tip modellerle ugrasan adamlar genelde avmlerdeki ciks ve pahali erkek kuaforleri oluyor. Yalniz su var. Herkese yakismaz bu sac modeli. ve en az 3 ayı bulur sacini bu uzunluklara getirmek. Youtube a yaz 2019 men hair style design veya making falan. Videolari var. Fikir verir.. cok zor degil ama mahalle berberi amcalar bilmiyor bu modelleri. Yeni nesil pahali berberler yapiyor bunlari. Atiyorum heryerde 20 lira berber. Onlar 50 ila 80 lira civarı oluyor. Ve daha en bastan gosterip soracaksin. Bunun aynisini yapabilir misin diye.
Saclari oyle cunku bu elemanin. Eh biraz da wax + fönün sonucu. Cok kalin telli sacta garip durur bu model. Ve duz saclari olanlara. Cok dalgali veya kivircik saca olmaz bu model. kimse ugrasmaz
Bosver her renge olur. Ama yuzun cok genis veya yuvarlaksa yakismaz.. bu tarz kucuk veya oval yuzlu adamlara uygun bu model. Her sac herkese olmaz. Bana olmaz mesela. Kucuk oval bir yuzum yok cunku.
Biraz berberin de yonlendirmesi onemli. Bu tarz sac modeli olan bir genc veya universiteli vs karsilastiginda cekinme git yanina. pardon dostum bir sey sorayim de. Berberin hangisi de. Sor. Bu isler boyle biraz da. Sonra o berbere git. Adamlar soyler zaten bu model olur veya olmaz sana diye.
En İyi Cevaplar