Selam canımlar! Ben şampuan olarak Dove kullanıyordum; şimdi urban aldım o da harika. Bakım için pantene ve elseve yağlarını karıştırıyorum. Bazen hızla hazırlanmam gerekirse saçlarımı kabartmak için Elidor kuru şampuan kullanıyorum.
Onun dışında Neva'nın keratin bakım suyu da saçları çok sakinleştiriyor, özellikle elektiriklenme oluyor diyenlere öneriyorum mavi şişe. Sizin kullandığınız ve önerdiğiniz saç bakım ürünleri neler?
Saç bakım için hangi ürünleri kullanıyor ve öneriyorsunuz?
1- Elidor *Sağlıklı uzayan saçlar için Expres Bakım Spreyi* 2- Gliss * Million Gloss Sıvı Saç Kremi * 3- Pantene * Keratin Onarıcı ve Vitaminli Yağ* 4- Pantene * Argan Yağlı Elixir * 5- Bir de extra olarak * ARGAN OIL * yurt dışından (damlalıklı). 6- Mecitefendi * Hindistan Cevizi Yağı* katı.
Not : Bunların heps evde bulunuyor ama ben belki yılda 1 ya da 2 kere herhangi birisini kullanırım. Asıl hepsinin alınma sebebi kızım ve onun dökülen ve ince telli saçları olması. Bu kadar şeyi istesem de sıkılıp kullanamam. 😄😄😄
Ben eskiden çok boyardım aşırı döküldü ve zaten ince telli olduğundan bunalımda sürekli. O nedenle ben de iyi geleceğine inandığım şeyleri alıyorum. Aynı şekilde hepsini sürekli sürmüyorum da işte döne döne kullanıyorum :)
O zaman bunların içinden en çok : 1-3 ve 6 yı öneririm. Kızım da en çok bunlar iyi sonuç verdi. 6 katı bir malzeme kavanozda satılıyor. Katı press Hindistan cevizi yağı, fiyatı da uygun. Parmağınızla bir tutam içine sokup çıkartıyorsunuz, o katı şey avuçlarınızı birbirine sürtünce yumuşuyor ve eriyor. Sadece şeffaf bir yağ oluyor elinizde bir an da. Onu da 2 elinizle diplerine ve saçlarınızın diğer kısımlarına parmaklarınızla ovarak yediriyorsunuz... bir kaç kere kavanozdan alıp böyle yapmanız gerek. Saçlar sonrasında bayağı yağlı bir görünüm alıyor. 1-2 saat beklettikten somra yıkıyorsunuz. :))
Bakım ürünlerine aşırı ilgili biri olarak fotoğrafa bakmak bile içimi açtı. Ben de söyleyeyim o zaman. Elidorun kahverengi şampuanını kullanıyorum. Ne dakar arasam da saçıma ondan iyi gelenini bulamadım. Kuru şampuan olarak denemediysen Urban Decay’e bir bak derim. Çok seviyorum çok😍. Onun dışında Got2Be ve elsevin ürünlerinin aynılarını severek kullanıyorum. Bu arada yine urban decay’im kıvırcık saçlar için bir saç köpüğü var ona da hayranım.
Ben de severim bakım ürünlerini :) Açıkçası Urban ilk defa aldım ama hoşlandım. Sanırım bir süre devam ederim. Saçlarım düz, yağlı ve ince telli. Çok sorunlu yani :(
Merhaba ben erkek olarak pek bilmiyorum bakım ürünlerini elıdor yeşil ve pantene onarıcı nemlendirici krem haricî bişey denemedım ikiside işime yaramadı saçlarım kuru ve sert saçımın uzun süre nemli ve yumuşak kalması için ne yapabilirim tavsiyeniz varmıdır bilgim var diye sorduğunuz için sorayım dedim
Ben pazardan veya aktarlardan ballı sabun alıyorum cünkü bu şampuanlar bakım ürünleri olsun hepsinin içinde kimyasal madde var insan biraz düşünmeli bakım ürünü veya şampuan diye satıyorsun ama bunlardada kimyasal var nasıl bir fayda sağlamasını bekliyorsun ki doğal olan şeyler tercihimdir her zaman
Senin bakış açından bakarsak tamam sende haklısın ama harmanlamak ayrı kimyasal kullanmak ayrı değil mi yani ben kız arkadaşlardan birine sordumda simdi içinde bal , süt, zeytinyağı felan varmıs yani doğal 😉
Öyş! Bildiğin cephanelik olmuş 😂😂 kadınların zor durumda kaldığın da ki zulası 😂😂 ne kullandığımı hatırlamıyorum 😂😂 *Gündüzün enerjiyle dolsun* #ÖzGüRpSiŞik
Şaka bir yana kadınlar mutsuz olunca otomatikman erkekte mutsuz oluyor:) ayrıca erkeğe ihtiyaç yok kadınlar üzüldü mü dünya yerinden oynar... kadınların hep güldüğü bir ülkede yaşamak dileğiyle... *Gündüzün enerjiyle dolsun* #ÖzGüRpSiŞik
Şampuan olarak aktardan aldığım bir şampuanı ve elidorun yeşil renkli olanını kullanıyorum, Gliss saç spreyi ve avonun saç yağını banyodan sonra uyguluyorum. Saçlarım her sampuana uyum saglamiyor
Dove, head shoulders sampunına geçiş yaptım, elidor kepek yaptı, birde şu L'Oreal mucizevi yağ var şac güzelleştirme kremi onu kullanıyorum. Urban markasının keratin içerikli saç kremini tavsiye ettiler ama henüz denemedim.🤔
Saç konusunda doğuştan şanslıyım, hiç bir şey yapmasamda olur, Ama Dove serisini kullanırım. Pantene saç ucu yağı ve belirgin bukleler kremini kullanırım Arada bir zeytin yapı ve mayonez maskesi yaparım Daha fazlası saçı yormaktan başka bir şey olmaz. Bunlarıda gerektikçe yapıyorum, şampuan ve saç kremleri dışında
Elidor ile büyük kepek sorunları çektikten sonra Johnsons baby kullanmaya başladım memnunum ikinci şişeye geçmeden önce pantene kullandım ve diplerim tahriş oldu şimdi tekrar johnsons baby kullanıyorum saç kremi olarak daha mükemmeli bulamadım ama dove denemeyi düşünüyorum
Sağlıklı saçlar için en iyi bakım saçları boyamamak. Yıllardır saçlarımı boyatmıyorum ve hiç olmadığı kadar sağlıklı. Onun dışında moroccanoil markasına ait şampuan ve bakım yağı kullanıyorum bu kadar :))
Bu kış çok kurudu saçlarım. Biraz da kötü taradım yıprandı. Şampuan ve saç kremi bunlar, yağlandırmadan yıpranmayı önlüyor , bir de saç maskesi aldım. Urban ne işe yarıyor, bende mi alsam saçlar mat ve kuru şu an. Henüz fayda göremedim bakalım.
Ya bu marketten alınan hiçbi şey tam anlamıyla bakım sağlamıyo. Marketten sadece şampuan alıyorum birde diş macunu. Bakım ürünleri eczanede olur ya da dermatolog tavsiye eder
Şampuan olarak ne kullanıyorsun peki? Ama öyle deme, pantene'in şu ince uzun şişesi çok güzel. Saçlarında kırık oluşmasını engelliyor ben çok memnunum.
Kimyasal saç ürünlerinden mümkün olduğunca artık uzaklaştım Doğal içerikli şampuan ve genelde doğal yağ kullanmaya çalışıyorum Elidor kullanmıştim 2 sene önce derimi çok kötü tahriş etti o günden sonra elimi Elidor a sürmedim 😄
Şu an Yves Rocher in şampuanini kullanıyorum kuru saçlar için olanını içeriğinin yüzde 98 i doğalmis biraz araştırıp bunu aldım hiç bir tahriş yaşamadım Onun dışında zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı, Argan yağı kullanıyorum bakım için
aa çok güzel. ben de eskiden bir kür yapardım badem yağı, bephanten kapsül, e vitamini, bemix. bunları karıştırıp sürüyorsun haftada 1 kez. saçlar şahane toparlıyor.
Bu urunlerin hepsi firmalarin hilesi. ben şahsen bir sampuani bile uzulerek kullaniyorum. arkdasim uzman. bunlarin tuzak oldugunu orginel denilenin icinde sayiszca kimyasal olup saci kökunden hatya bas derisini hastalanmasina sebep olur. sadece güvlu saclar dayanabilir ama zamanla hastalanir. bakima hic gerek yok. bol suyla yikayin sampuan bile zarar olarak yeter de artar.
Hindistan cevizi yağı saçlarıma baya baya iyi geliyor akşam masaj yapıp uygulayıp örüp sabah yıkıyorum şampuan ve kremim Elidor markasına ait :)) Ama değiştirmek istiyorum 😊
Birbirinden bağımsız şeyler kullanıyorum. Elidor'un pembe renk serisinin şampuanını, pantene'nin ise saç kremini kullanıyorum. Ve bu iki üründen oldukça memnunum. Gliss'i çok duydum ama hiç denemedim açıkçası.
Genelde pek tercih edilmeyen renklerde saç tercih ettiğim için sıradan şampuanlar o rengin çok kolay kamasını sağlıyor. Akınca ise berbat bir görüntü oluyor.
Ya açıkçası bilmiyorum, kullanmasam ne olur hiç denemedim. Ama hepsini aynı anda kullanmıyorum ve faydalı da buluyorum. Ben eskiden saçlarımı çok boyardım inanılmaz yıprandı döküldü öldü saçlarım. Böyle kurtardım diyebilirim.
Ersağın bio şampuanını kullanıyorum, dökülmlere karşı. Yine ersağ kremli. Şampuan. Hindistan cevizi yağı ve saçlarımı tararken de GLISS saç bakım keratin spreyi.
Urban saçımı kuruttu ki fiyatı da pahalı, dove de benim saç derimi kaşındırıyor, kepek yapıyor, elidor zaten kuru şampuanı dışında ürünlerini sevmiyorum. Gliss kullanıyorum şimdi ama ondan da memnun değilim. Mucizevi yağı deniycem bakalım. :{
En İyi Cevaplar