Merhabalar..Programı izlemedim. Akşam işten eve geldiğimde annem söyledi ilk olarak. Şöyle bir baktım ve saçmalığı gördüm. Konu şöyle:
Show TV de yayınlanan bir program olan 'Kuaförüm sensin'. Bu arada içeriğini formatını bilmiyorum ama anladığım kadarıyla 3 tane kuaför model olan hanımlar üzerinde saç makyaj hünerlerini gösteriyor. Gönüllü olarak model olan bir genç kız ise peruk yapımı için uzun olan saçlarını kestirmeyi kabul ediyor. Ancak planlanan da 2 cm daha kısa kesildi diye gözyaşlarına boğulup stüdyodan çıkarken birden bayılıyor. Nasıl oluyor da sunucu yere düşmeden dizlerini kırarak kızı tutuyor. Muamma. :)
Dünyada bunca üzülecek neden varken, gönüllü olarak katıldığı yarışmada 2 cm fazla saçı kesildi diye ağlayan genç kızları gördükçe geleceğe umudum azalıyor. Ve kurgu olduğunu hissetmekte cabası..
Peki senin görsellik anlayışına göre saç ne kadar önemli?
Kendi saçının veya başka insanların saçının nasıl olduğunu çok önemser misin?
'Kuaförüm Sensin' programında saçı kesilen model üzüntüden bayıldı. Senin için bir insanın saçı ne kadar önemli?
Kimse kusura bakmasin hayatimda gordugum en malca olaydi diyebilirim. Sac bu uzar. Hem o kesilen saclar kanser hastalarina bagislanacakmis sanirim. Ben olsam daha fazla kestirirdim. Ayrica aglayip zirlayacaksan o programda ne bok isin var ben olsam o salagi kesik saciyla postalar yerine yeni manken getirir parasinida odemezdim.
Bunun kurgu olduğu çok belli, olmasa dahi bir saç için bu kadar üzülmek bana çok saçma geliyor sonuçta kökü sende olan bişey uzar bu. Hem madem kesmek istemiyor orda ne işin var saç kesme olduğunu biliyorlar kabul ede ede gidiyorlar sonra böyle ağlıyorlar. Saçmalık
Saç bir insanın psiklojisidir, Özellikle kadınlarda. Sabah uyanıp aynaya baktığında saçlarını beğenirsen kendini beğenmişin demektir, ve güne 1-0 önde başlarsın. Kadınlarda saçlarını uzatmak onlara bakmak için büyük emek verirler üzülmesi gayet doğal
Evlilik programları bitti şimdi bu ve buna benzer saçma yemek programları başladı. Space x gibi bir şirket kurup uzaya mekik gönderelim demiyorum ama biraz insanlık çok zor değil.
Yemin ederim bu kadar saçma sapan bir program daha görmedim. Kuaförler birbirine yalandan yorum yapıyo, gönüllü kızlar gerçekte düşünmediği şeyleri söylüyolar kuaförlere yaranmak için, juri saçlara yorum yapıyo ama neye göre yorum yapıyolar anlam veremedim çok ama çok gereksiz bir program kaldırılmalı
Kızın sacları gerçekten sağlıklı, uzun ve güzeldi. Ama zaten çok demode görünüyordu. Ama kendi dediginden epey fazla kesti kuaför çünkü sözde saçım saçın olsuna göndermeleri için 30cm olması gerekiyor kesilen saçın. Ama şu da bir muamma ki saçım saçın olsun kampanyası sona erdi ve asla saçlar kabul edilmiyor 😁😁
adam 5-10 cm kesse neyse diyecegiz ama 30cm kesmis. Burada konu sac bas degil, kadinin rizasi olmadan bunu yapmasi, bu durumda kadin sonuna kadar hakli. Kendi sacini keseydi aptal budala
Saçının kesileceğini biliyordu. Sanırım kesilen saçları peruk yapımında kullanacaklardı. Özellikle kanser hastaları için. Yani bir nevi hayır işi gibi düşün. Kızın ağladığı konu planlanan da 2 ya da 3 cm daha kısa kesilmiş. Bu yani.
evek kizin bayilmasi abarti ama sonucta 2si anlasip ortak 1 karar verebilirlerdi, sanirim bu adamin esi de gelmis programa ve esinin saclarina hic dokundurtmadi, esinin saciyla yapsaydi hayir isini
Senin gibi düşününce de hak veriyorum tabi. Ama bu kadar ağlayacak abartılacak bir konu değil. Hayatta ne büyük sorunlar varken. Ben böyle düşünüyorum. Sonuçta birazda reklam amaçlı gibi duruyor. Başarıya da ulaştı. Her yerde konuşuluyor çünkü. :)
Şok saçmaydı bu kızın yaptığı, madem gelmeseydin oraya! Saçının kesileceğini bilerek geliyorsun hem de kıza sacin saçım olsun projesine destek ver dediler yine de kabul etmedi, çok sinirlendim kıza kestiler de noldu ayrıca daha çok yakıştı kısa saç. En fazla 6 ayını alır aynı boya gelmesi saçmalık başka bir şey degil
Yaw ben kuaföre gidiyom diyorum bak kuaför bacım sadece kırıkları al sonra o da diyor merak etme sen o işi bana bırak sonra bitiriyor bir bakıyom saç belime kadarken küt haline gelmiş orda bişey demiyorum ama evde sinir krizi geçiriyorum bide güzel oldu diyor iyice sinirlerim tepeme çıkıyor
Bu haberi izlemiştim de bence reyting için planlanmış gibi duruyor. Sonuçta programın ne olduğu, amacı belli. Yemek servis yapacak değillerdi ya. Kim bilir o kadına saçlarını kesmek için kaç para teklif ettiler.
Fazla önemsemek saçma geliyor birkaç ay sonra eski haline dönüyor zaten 😃 Saçımı her boyda kullandım kısacık kestirdiğim zaman pişman olmadım hiç. Değişiklik yapmayı seviyorum.
Hepsi kurmaca senaryo reyting için kıza sen bayil demisler nedense bayilan herkeste birinin kucağında bayiliyo hic yere kotu bir yere düşüp bayilmiyo ben ne bayilanlar gordum olmadik yere düşen bunlar hemen sunucunun kucağına bayiliyo komik :D
Saç benim için çok önemli. Güvenipte bilmediğim bir kuaföre asla dokundurtmam. Hata kızda, eğer değişim istemiyorsan böyle bir yarışmada işin ne? Sonra ayılıp bayılırsın böyle.
@RuuDy_RuuD ya işim olmaz benim numarayla. Gerçekten bayılmak zaten insanın elinde olan birşey değil... Asıl soru madem numara ise millet de gerçekmiş gibi telaslanir. Bana geliyor gülme o anda, zor tutuyorum kendimi gülmemek için... 😂
Bu tablo zaten gülünç kalmış. Bizim bir akraba vardı,2 tartış 2 ters yap ayyy bana bir şeyler oluyor derdi bayılırdı. bir kolonya iki tokat da kendine gelirdi :D
@RuuDy_RuuD cenazede yapıyorlar ya, o daha vahim. Ölse de kurtulsak diye bekledikleri hasta ölünce, bana birşey oluyor deyip koltuğa yıkılan görünce, millet de telaslaniyor, getirin kolonya filan. Böyle bir durum şahit oldum. Cenaze sahibi bunu yapınca kendimi gülmemek için mutfağa zor attım. Ölsün diye bekliyordun işte daha ne, geçti fırsat eline. Şimdi bu neyin ayılıp bayılması. Kimi kandırıyorsun. Samimiyet olmadığı için artık cenazelere katılmayı bile istemiyor insan. Millet ne hale geldi, güleriz ağlanacak halimize... 🙄😑
@RuuDy_RuuD malesef, itinayla ayılıp bayılınir diye ilan açsalar ya. Bunu yapana bir okkalı tokat yapıştıracaksin aslında mümkün olsa, bak bakalım nasıl ayılıyor anında... 😂 şiddete karşıyız o ayrı tabi 😑
Her insana ve insanın görüşlerine düşüncesine saygı duymak gerekir benim saçlarımı komple kessen sorun olmaz ama çoğu kişi bir tel dökülünce takıntı yapabiliyor bu yuzden üzüldüm kıza yazık..
sadece reklam amaçlı yapılmış bir saçmalı olarak görüyorum. evet askere giderken berberin saçımı kesmesi göz yaşlarıma neden olmuştu. çünkü ısparta gibi bir yerde yapayalnız hissediyordum kendimi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şu tür saçma sapan programları yapanın da izleyenin de sağlıklı bir ruha sahip olduğuna inanmıyorum...
Kadının talebi dikkate alınmadan kuaför kafasına göre takılıyor bildiğim kadarıyla. Buna izin veren kadın açık ara aptaldır doğrusu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Düşünki Saçın Önemi Kadınlar İçin Ne kadar önemli :D Ama Biz Erkeler İçinde Önemli Oluyor Mesela Her Erkegin Berberi Hep Aynıdır Hiç Değişmez Hep Aynı Yere Gider Yeterki 1 kere kötü Kesmesin Kötü Kesene Kadar Hiç Değiştirmeyiz kolay kolay :D
En İyi Cevaplar