'Kuaförüm Sensin' programında saçı kesilen model üzüntüden bayıldı. Senin için bir insanın saçı ne kadar önemli?

Merhabalar..
'Kuaförüm Sensin' programında saçı kesilen model üzüntüden bayıldı. Senin için bir insanın saçı ne kadar önemli?
Programı izlemedim. Akşam işten eve geldiğimde annem söyledi ilk olarak. Şöyle bir baktım ve saçmalığı gördüm. Konu şöyle:

Show TV de yayınlanan bir program olan 'Kuaförüm sensin'. Bu arada içeriğini formatını bilmiyorum ama anladığım kadarıyla 3 tane kuaför model olan hanımlar üzerinde saç makyaj hünerlerini gösteriyor. Gönüllü olarak model olan bir genç kız ise peruk yapımı için uzun olan saçlarını kestirmeyi kabul ediyor. Ancak planlanan da 2 cm daha kısa kesildi diye gözyaşlarına boğulup stüdyodan çıkarken birden bayılıyor. Nasıl oluyor da sunucu yere düşmeden dizlerini kırarak kızı tutuyor. Muamma. :)

BUYURUN İZLEYİN..

Dünyada bunca üzülecek neden varken, gönüllü olarak katıldığı yarışmada 2 cm fazla saçı kesildi diye ağlayan genç kızları gördükçe geleceğe umudum azalıyor. Ve kurgu olduğunu hissetmekte cabası..

Peki senin görsellik anlayışına göre saç ne kadar önemli?

Kendi saçının veya başka insanların saçının nasıl olduğunu çok önemser misin?