Saç Bakım Kırk kilit otu diğer adıyla at kuyruğu otu saç uzatır mı? Rainbg94 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kullanıp etkili bulmuş olan var mı? Güncellemeler+1 yıl İlla cinsellik mı sorucaz nasıl muslumansiniz kardeşim? Güncellemeler+1 yıl Gncllll Kırk kilit otu diğer adıyla at kuyruğu otu saç uzatır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Borbey Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Mesaj atar mısın bana 0 6 Yorumla Rainbg94 +1 yıl Niye abaza misin öylesine ekledim ya arkadaşlarıma bak bir Yorumla Borbey +1 yıl Bunu mu anladın Yorumla Rainbg94 +1 yıl Bu sorunun altına böyle bir yorum bunu düşündürüyor Yorumla Borbey +1 yıl O zaman size bu zamana kadar hep abazalar yazmış bu şekilde düşünmeniz dopru değil Yorumla Rainbg94 +1 yıl Yoo aşırı cüretkar buldum ve alakasız yorum peki ne soracaktiniz? Yorumla Borbey +1 yıl Mesaj atamadığım için böyle bir yola başvurdum. Bu hareketime böyle kaba bir karşılık beklemiyordum kusura bakmayın Yorumla
Tarlusal Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Sampuanını arkadaşım kullanıyordu çok memnundu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mesaj atar mısın bana
Niye abaza misin öylesine ekledim ya arkadaşlarıma bak bir
Bunu mu anladın
Bu sorunun altına böyle bir yorum bunu düşündürüyor
O zaman size bu zamana kadar hep abazalar yazmış bu şekilde düşünmeniz dopru değil
Yoo aşırı cüretkar buldum ve alakasız yorum peki ne soracaktiniz?
Mesaj atamadığım için böyle bir yola başvurdum. Bu hareketime böyle kaba bir karşılık beklemiyordum kusura bakmayın
Sampuanını arkadaşım kullanıyordu çok memnundu