Dengeli beslenme saç köklerini güçlendirmekiçin kullanabileceğiniz en etkili yöntemdir. Koyu yeşil yapraklı sebzeler, gerekli yağ asitleri, kabuklu kuruyemişler, soya, yoğurt, brokoli, havuç, mevsiminde meyveler, yumurta gibi besinler saç kökleri üzerinde olumlu etki yaratmakta. Sizin fikirleriniz nelerdir?
Eğer endokrinolojik tetkikler yapıldı ve hiç bir sorun yok ise, yapı gereği saçlar cılız ise Biotin'den faydalanılması evlâdır. Kendim de kullanıyorum, dökülmeyi önlüyor ve var olan saçın kalitesini artırıp çabuk uzatıyor. Bunların dışında her gün adacayı içiyorum bir bardak. Haftada bir kez de bitkisel ürünlerle maske yapıyorum
Tatlı badem yağı, sinameki otu Bemiks ampül eczanede bulabilirsin, bunları karıştırıp uygulayacaksın. Muhteşem fark oldu bende hem kırıklar yok oluyor sağlıklı bir görünüm kazanıyorsun.
@aybay_leyla dur ben sana anlatim... Eczaneden sadece saç için Bemiks ampül istiyceksin diğerlerini de bitki satan yerlerden bulabilirsin. Bir tutam sinameki otunu cezvede kaynat sonra birqz soğumasını bekle içine bir tatlı kaşığı Tatlı badem yağı bir tane de bemiks ampül atıyorsun saçlarına masaj şeklinde uyguluyorsun. Ve yarım saat beklettikten sonra saçını yıkayabilirsin 😊
Kesinlikle bak saclarimin diplerinde mantar vardi yani kasinti vucudumda da vardi biraz terleyince olusuyor dedi doktor sirkeyi arastirdim uygulamaya basladim kasintidan gram eser kalmadii gecti hepsi sampuana gerek duymuyom cok rahat aciliyor sampuan alerji yapiyort
Aynen öyle. Bide elma sirkesi ile beraber saçlarının parlamasını da istiyorsan yanında bir kaşık limon suyunu kullan farkı görüp teşekkür etmek için yaz sonrada :)
En İyi Cevaplar