Saçlarım İnce telli ve az saçlarımı shag saç modeli kestirsem nasıl olur?Shag saç kesimiVeya shag saç kesimi kullanan var mı, kullanışlı mı işe yarar mı?
Shag saç kesimi özellikle bahar mevsimlerine yakıştırdığım saç modelleri arasındadır. Kalp, üçgen ve oval yüz tiplerinde çok havalı gözüküyor.
Shag saç kesimi kullanışlı saç modelleri arasında mı?
En kullanışlı saç modelleri
Shag saç kesimiyle salaş ve klasik bir görünüme kolayca ulaşılabiliyor. Dağınık topuzları da kolayca yapabilirsiniz. Ben kestirdiğim zaman genel olarak salık ve kendi haline bırakarak kullandım. Fakat at kuyruğu, balık sırtı örgüler de shag saç kesiminin perçemlerine çok yakışan modeller arasında. Shag saç modeli her saç rengine yakışıyor bu yüzden içiniz rahat bir şekilde kestirebilirsiniz :)
Shag saç modeli ince telli saçları daha hacimli gösteriyor!
Özellikle değinmek istediğim bir noktadır. Katlı yapısı sayesinde ince telli saçların daha hacimli görünmesini sağlıyor ve sönüklüğü ortadan kaldırıyor. Doğal yapısı hafif dalgalı olanlar şekillendirmeye hiç gerek duymayabilir. Çünkü çok güzel görünüyor :)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
shag modeli gereklimi? yani ben ince telli saçları olanlara genelde küt kesim öneriyorum
şöyle bir izah etmem gerektiğini düşünüyorum. uzun sık ve kabarık saçları olanlar genelde katlı modeller tercih eder, çünkü saçları çok yorucu olur. katlı modellerde uçlara doğru bir nebze azalır saç ve daha hafif hissettirir ve kolay olur. buna karşılık olarak da ince telli saçlar ise hacimsiz görünür. her tür saçın doğal yapısı gereği uzadıkça uçlarda çeşitli sebeplerle daha az saç olur. tüm bunları harmanladığında kısa saçın genel olarak saçın en sık ve hacimli olduğu boy olacağı aşikardır. kendinde de deneyebilirsin. saçların uzunsa enseden topla ve tokayla bağladığın yeri avucuna al, birde uzun kısmını avuçla farkı görceksin. tabiki son karar senin. yüzüne yakışıp yakışmayacağını seni görmeden söyleyemem ama en hacimli ve sık saçlara kısayken kavuşursun derken çekincem yok 😊
En İyi Cevaplar