Saç tipim yağlı ve son zamanlarda çok dökülüyor ve çok seyrek Argan yağının iyi geldiğini duydum kullansam saçlarım daha çok yağlanır mı? Argan yağı kullanıp faydasını gören oldu mu? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler...Argan yağı saçlarda nasıl kullanılır?
Erkek kardeşim almıştı ama saf yağ değil sos gibi bişey. Yıkadıktan sonra krem gibi sürüyorsun yıkamıyorsun. Baya iyi geldi onun saçına, besliyor ve nemlendiriyor
Argan yağı saçlarda nasıl kullanılır? Argan yağını temiz saça uygulamak gerekir. Saçınızı yıkadıktan sonra temizken, saçlarınız iyice ıslanana kadar argan yağını avucunuza alarak masaj yapın. Böylelikle kan dolaşımını hızlandıracaksınız ve saçlarınızın hızlı uzamasına yardımcı olacaksınız. İyice yağladığınız saç deriniz ve saçlarınızı ılık bir havlu ile veya daha pratik ve sıcak olmasını sağlayacak streç film ile iyice sararak bir saate yakın bekleyiniz. Daha sonra yıkayarak kurulayabilirsiniz. Unutmamanız gereken bu maskeyi haftada üç defadan fazla uygulamamanızdır. Evet dökülen ve yağlanan saçlara çok faydalı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gratis watsons gibi yerlerde dax adında bir yağ var birçok yağ içeriyor ondan al diplerine sür sonra beklet fön makinesiyle ısıt hemen duşa gir saçından ayılsın iyice bu yüzden fön ile ısıtmak önemli. Argan yağlı bakım yağlarını da çıkınca hafif nemli iken uçlarına uygulayabilirsin. Tavsiyem elseve mucizevi bakım yağı
Argan yaği da dogrudur kullsnmadim bilemiyorum ama ben Lavantayı oneririm.1 su bardagina su ile bir tutam kaynatin ve her dus sonrasi sacinizi bununla dutulayin sacinizda kalsin durulamaniza gerek yok bir daha.