Uzun saçı erkeklere çok yakıştırmasam da, bazılarına gerçekten gidiyor be... Hangisi sizce?
Maluma
Jason Momoa
Chris Hemsworth
Johnny Depp
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Antonio Banderas ve Brad Pitt Vampirle görüşme filminde, yine Brad joe black filminde, Tom cruise son samuray filminde, lee pace Hobbit filminde (çok ❤)
Jason mamoa da listede ama o sadece saçı uzunken yakışıklı diğerleri her türlü :)
Barış akarsu erkek güzeliydi bence hem yakışıklı hemde çok iyi biriydi Allah rahmet eylesin
Ya sizde nasil zevk var kızlar? Maluma ve Jason Momoa bariz bir şekilde yakışıklı değil. Chris Hemsworth çok yakışıklı bir adam bunların içinde ve kimse onu seçmemiş. Türk kızları çok zevksiz!!!
Olay bence yakışıklılık değil soruda uzun saç hangisine gitmiş deniyor. Bence en çok jason a yakışmış. Chris hemsworth daha yakışıklı ama kısa saçlı daha iyi bana kalırsa yenilmezlerin en son ki filminde örneğin
Jason momoa çok itici saçları da kadın gibi. Chris hemsworth de uzun saç karizma duruyor Thor da olduğu gibi
Maluma günümüzün en yakışıklı erkeklerinden biri bana göre. Zevklerimiz aynı olmak zorunda değil.
Maluma yakışıklıysa ben Brad Pitt'im 😂
Emin ol değilsin ;)
Malumadan yakışıklıyım en azından 😂
Öz güvenli olman güzel de, boş olmasa keşke. Olsun, yine zevk renk diyelim de üzülme.
Malumayi 10 a katlarım ben tipimle
Kısa saç daha çok yakışıyor bizlere :))
Cevap
53Cevap
Güzel duruyor olabilir ama ben yakistiramiyorum ya uzun saç yakışıyor dediniz uzun saç bıraktılar küpe çok boş dediniz küpe erkekte moda oldu yok dar spor giyim cok cool dediniz erkekler taytla gezer oldu babet çorap giyip bilegi gorunen erkekler çok karizmatik dediniz kisa pacali pantolon babet corap moda oldu.. Nerde kaldı erkekligimiz? Ulan bir kiz beni begenir belki diye düşünen her erkek palyaço oldu şöyle bir geçmiş fotoğraflara baksanıza mesela Atatürk 'ün zamanlarına ve onu örnek gösteriyim hadi cool luk karizma yakisiklilik hepsinin vücut bulmuş halidir bence.. günümüzle kiyasliyorumda gülüyorum sadece çok şükür ki ne küpe takıyorum ne babet çorap giyip kisa parçayla dolasiyorum adam gibi giyinip cool görünüyorum öyle söylüyorlar yani herkese öneririm:)
Bence erkeklere siyah saç daha çok gidiyor. Ama siyaha yakın kahverengi saç rengi de iyi duruyor. Sarı herkese yakışmıyor, kiminde çok iyi dururken kiminde kötü durabiliyor.
Maluma bebeğim misin nesin sen? Bu ne güzellik, bu ne seksilik, bu ne karizmatiklik. Şortun olayım giy beni...
Afakshfsfh şaka şaka, sevgilime daha çok yakışır uzun saç. <3
Hayatımda tek bir uzun saçlı erkeği karizmatik buldum. O ki Barış Akarsu’ydu. Onu da kaybettik zaten :’(
Jason momoa' dan bahsediyoruz. Dünyanın enseksi adami.
Johnny Depp en karizmatik erkek bence. Adam ne yapsa gidiyor o yüzden.
Jason Momoa adama resmen yakışıyor uzun saç. Normalde bir çok erkek de çirkin gelen uzun saç onda çok iyi duruyor. 😍😊👍
Johny Depp İle Chris Hemsworth arasında kaldım ama sanırım Chris Hemsworth
Bunların hepsine 😁 hepsi seçeneği diyorum keşke olsaydı 😁
Kesinlikle momoa.. chris kısa saçlı haliyle kirli sakallı haliyle çok daha iyi depp de öyle
sitenin erkekleri olarak bu tür paylaşımlara karşı çıkalım arkadaşlar bizi beğenmiyorlar lan sonra :D
Momoa broma yakışıyor aquaman diye demiyorum adam karizma hatta qarizma 😂😂😂
Jason momoa yaktı, bitirdi beni.
Allah'ım bu nasıl bişey ya, yerlerrr😃
sakalın etkisi büyük.. uzun saçıda kısa saçıda kelliğide çekici yapan sakaldır okadar net.! ! ! ! !
<3
Ben uzun saçı rahmetli Barış akarsu dan başkasına yakıştırmam
Kızlar bu saça hasta 😀
Jason momoa tabiki farkını belli etmiş saçım uzasa ona benzetirdim kendimi 😀
uzun saç kızlara yakışır birde rahmetli barış mançoya
Maluma iyiymiş :D 2 celloda ki eleman değil mi bu?
Yok değil :) Ona da çok yakıştırıyorum ama tüh onu da ekleseydim keşke.
Maluma'ya çok yakışıyor.
Hiçbirine. Uzun saç en çok bu adama yakışıyor
Tabiki maluma. asiri seksi bir adam ya bakinca yiyesim geliyor 😂😂
Johnny Depp ammada tipsilesmis :S
Yaşlandı ablası :/
Jason momoa acayip karizmatik adam değil mi?
Aşırı :)
Korelilere aşırı yakışıyo
Hiç sevmediğim bir ırk maalesef. :(
Bunlar değilde sylvester stallone gençliğine kimse bakmamis
Maluma çok yakışıklı tam bir İtalyan yani
değil ama :(
İtalyan
Kolombiyalı.
johnny depp kaşarlanmis artik. uzun sac diyince metalci rockci camiasina bakacaksin hipnolara değil.
En iyi chris e yakışmiş
Maluma o kadar seksi ki
nerde benim resmim :D
Bunların hepsi tipsizki
Sevmem normalde ama Johnny efsane ya
@wargrave komik oldugunu mu dusunuyorsun sen?
Johnny Deep benim adamım
Hiçbiri 😊😁
Bence Türklerde Can Yamannnn 😍
Maluma ve Johnny Depp.
İsmail yk olabilir mi joy.
Johnny Depp olaaağğğpyyy
Jason Momoa 😍 aşırı tatlı bir erkek 😍❤
Hepsi uzun saçı erkeklere çok yakıştırıyorum 😊
En çok barış akarsuya yakışırdı be
Barış akarsuya çok yakışırdı
Bana yakışmadığı kesin 😂
Johnny amcadaki karizmaya bak be
Jason mamoa adamım ya
kesinlikle garetta borns ❤️
Barış akarsu varken bunlar mi?
uzun saçlı erkek açık ara öndedir net
Jason momoa ve dep dep😂
Jhonny e ne olmuş öyle * . K
soruya bakmaya gerek bile yok, Deep
UZun saci hicbir erkege yakistirmam
Johnny Deep Aşktır😍😘❤
Maluma'ya yakıştıdım ben
Ya ben bunların hiçbirini tanımıyorum ya uzun saçın yakışmış olması için illaki ünlüm olmamız gerekiyor ünsüzlere Yakışmıyor mu
ünsüzü şıklara nasıl koyabilirim?
Engin Altan Düzyatan 😂
Of course Jason Mamoa
Maluma ve jasoonnnnn mmmmhm
Chris fark atar
Jason Momoa <3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar