Birkaç farklı kaynaktan araştırdım ama saç botoksu ürünleri hep reklam amaçlı gibi sabit bir ürün belirtmemişler. Kuaför arkadaşlar ya da varsa daha önce evde saç botoksu yapan biri yardımcı olabilir mi?Evde saç botoksu öncesi sonrası
Evde saç botoksu nasıl yapılır?
Evde saç botoksu için hangi ürünleri almalıyım, işlemi nasıl yapmalıyım, kaç saat süre bekletmeliyim ve tek başıma yapabilir miyim yoksa yardım almalı mıyım?
Evde saç botoksu yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim?
Merhaba, Saçlarının daha canlı ve daha hoş durması için tercih edilen yöntemlerin başında saç botoksu gelmektedir. Bu yüzden kadınlar saç botoksu yöntemini tercihlerinin arasına almaktadır.
Saç botoksu nedir?
Saç botoksu nedir?
Saç botoksu saça ihtiyacı olan proteini ve her türlü gerekli bakım için doğru ürünler yardımıyla saçı canlılığına kavuşturma işlemidir. Ayrıca saç botoksu yardımıyla saçlar canlanır ve daha parlak bir görünüme kavuşur. Saç botoksunu genellikle aşırı yıpranmış saça sahip olanlar tercih ediyor, çünkü saçları onarıyor ve sağlığına kavuşturuyor. Doğru bakım yapıldığında uzun süre kalıcılığını koruyor.
Saç botoksu nasıl yapılır?
Saç botoksu nasıl yapılır?
Öncelikle saç botoksu yapmaya karar verdikten sonra saçlarının neye ihtiyacı olduğunu belirlemen gerekiyor. Daha sonra saçlarının ihtiyacı doğrultusunda bakım ürünleri tercih etmen gerekiyor. Daha sonra seçtiğin ürünlerin kullanım biçimine göre saçlarına uygulaman gerekiyor. Ürünleri seçerken güvendiğin markalar olmasına dikkat etmeni öneririm çünkü kalıcılık ve performans ürün kalitesine göre değişiklik gösterebiliyor.
Çeşitlidoğal yağ karışımları var ama bunlar kuafördeki saç botoksunun karşılığı mı bilmiyorum. Ben sana şöyle bir bitkisel karışım önerebilirim. Susam Yağı Çörek otu yağı Yılang Yaği Argan Yağı Bemix Ampul C vitamini Ampulü Evigen Ampul ekleyip saça 3-4 saat uygula Evigensiz yumurta beyazıyla yüzüne sürebilirsin.
Yok brezilya fönünü daha önce yaptırdım onu biliyorum ama botoks işleminde fön tutarken farklı yapıyorlarmış yıkamak gerekiyormuş o kısmı işte bana lazım olan. Brezilyada 3 4 gün yıkatmıyorlar saçını bazen 1 hafta ama bunda sanırım ısı verdikten sonra yıkamak gerekiyor
Brezılyayıda botoksuda kuaforlerde farklı uyguluyorlar ıstersen dedgım sıteye bak orada yapılıs ve urun etkısı ıcın acıklamalar var elektrıklenmeyı onleme keratın ıle yukleme yumusaklık bırazda duzluk etkısı oldu bende 2-3 ay cok severek kullandım
icat çıkarmayın abicim , sigara içmiyorsan uzun süre kapalı havada kalmıyorsan kötü hava şartları altında yasamıyorsan , sinir stres katsayın düşükse , hamile değilsen saçlarda kolay kolay bozulma olmaz , ha kullandığın ilaç vardır , antibiyotik olur , hormondur , doğum kontroldür bunlar bozar.
Sigara içiyorum, bebiş doğurdum, İstanbul'da yaşıyorum full kötü hava ve koşulları, sinir stres göbek adım genelde gergin bir tipim Allah bana vermişte vermiş 😂 kısaca bana şart
Bilmiyorum başka çözümü yok mu doğal çözümler. Ya aslında şu var ben tabiki sizler kadar anlamam çünkü saçım sizin kadar uzun değil. Ama şunu demek istiyorum ben kedi saçımda genelde kimyasalı az uygulamaları tercih ediyorum ve bunu tavsiye ediyorum. Tabi sen daha iyi bilitsin yinede.
saç botoksu kimyasal içerdiği için tavsiye etmiyorıum. fakat ben şöyle bir yöntem uyguluyorum. saçlarımın günlük bakım rutinini düzenli ve çok memnun kaldığım intense keratın markasının ful bakım seti ile yapıyorum. kullandığım bu ürünler şampuandan yağına kadar saçlarıma bakım yaptığı için günlük saç düzleştirmede de sıkıntı yaşamıyorum.