NOT: RESİM TEMSİLİDİR ARKADAŞLAR...

Doğru şampuan, saç kremi kullanımı, besleyici argan yağı, ılık su ile saçlar yıkamalısın, banyo sonrası nemliyken saçlarını tararsan da kabarma önler..
Kabarık saçlar hepimizin en büyük problemlerinden biridir. Saçlarınızın kabarmasını önlemek için saçlarınıza doğru bakımı yapmanız gerekir. Peki bunlar nelerdir?
Saçınızın ince veya kalın telli oluşu, saçlarınızın sert suyla veya yanlış saç bakım kremleriyle, şampuanlarla yıkanması. Saçların alışık olduğu ısıyla yıkanması bunların en büyük sebeplerinden biridir. Öncelikle saçlarınızı ısıdan korumalı, ihtiyaç duyduğu nemi sağlamalısınız.

Saçlarınızı doğru şampuan ve kremlerle yıkayın. Ardından saçlarınızı sert havlu veya yüksek ısıda kurutmayın. Saçlarınızın nemini aldıktan sonra saç şekillendirici Krem kullanın ve saçlarınıza sevdiğiniz şekli verin. Böylece saçlarınız gün boyu kendini koruyacak, kabarmayacaktır.

Sert kıllı fırçalar yerine geniş ağızlı taraklar kullanarak saçlarınızı tarayabilirsiniz. Tarama işlemine başlamadan önce saçlarınıza şekillendirici krem uygulamayı ihmal etmeyin. Çok zorluk yaşıyorsanız, bakım yağlarından ve kolay tarama spreylerinden de yardım alabilirsiniz.

İçerisinde bulunan Argan yağı ve bal sayesinde saçlarına hem bakım yapar, hem de saçlarının kabarmasını önler. Ayrıca saçlarına istediğin şekli kolayca vermeni sağlar. Saç modelin uzun süre kalıcılığını korur, istenmeyen durumların önüne geçilir. Fındık büyüklüğü kadar eline sık ve elinde ısıt, ardından saçlarının boyuna göre uygula. Saçlarının kabarmasını önleyecek çünkü Elidor 7/24 artık seninle! 💓
valla kızlar kabarmasın diye örüyor dene bir istersen :D
Komiğimsi. 😊 Uzatıyorum, uzadıktan sonra denerim.
Cevap
1Cevap
Organix şampuan kullan dostum ogx duzlestirici serisi
Saç kremi kullan
Yağlandırıyor.
Düzlestirici satın al?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?