Kızlar benim saçlarım resmen yıkadığım günün sonunda yağlanmış oluyor bunun için kullandığınız önerebileceğiniz markalar var mı? Yağlı saçlar için en iyi şampuan hangisi?Yağlı saçlar için en iyi şampuan
Yağlı saçlar için ideal bakım yöntemi, her gün şampuanla yıkamaktır. Mümkünse saç kurutma makinesi kullanmaktan kaçın. Yağlı saç tipleri için uygun şampuanları, saç kremlerini ve diğer saç bakım ürünlerini kullanabilirsin.
Alternatif olarak saçların yağlandığında Elidor kuru şampuanlarını kullanarak temiz bir görünüme ve daha hacimli saçlara kavuşabilirsin. 🥰
Saçların çabucak yağlanması hem kötü görüntüye hem de zor şekillendirmeye sebep oluyor. Zaten yağlı saçları şekillendirsen de dışarı çıkmak bile istemiyorsun, kendimden biliyorum :( Yediklerimden midir bilmem saçlarım bir ara hemen yağlanıyordu. Sana yağlı saçla için kullandığım şampuanları ve iyi geldiği söylenenleri önereceğim;
Yağlı saçlar için en iyi şampuan hangisi, nasıl çabucak kurtulacağız?
1. Elidor Doğanın Enerjisi Detox Ferahlığı
Yağlı saçlar için en iyi şampuan
Limon ve yeşil çay içeriğiyle yağlı saçlarımı anında ferahlatıyordu. Ben gün aşırı kullandım, aynı zamanda saçların hacimli görünmesini de sağlıyor. Yağlı saçlar zaten daha çok kafaya yapışıyor ve sönük bir görüntü veriyor. İçeriğindeki limon ve yeşil çay sayesinde saçların yağlanmasını engelliyor ve canlılık katıyor.
2. Elidor Yağlı Saçlar İçin Kuru Şampuan
Yağlı saçlar için en iyi kuru şampuan
Saçlarımı yıkayamadığım zamanlarda imdadıma yetişen kuru şampuan oldu. Çünkü saçtaki yağlı görünümü anında alıyor ve yerine yeni yıkanmış gibi canlı görünen saçlar geliyor. Bunu da yanında bulundurmanı tavsiye ederim.
3. Yves Rocher Yağlı Saçlar İçin Arındırıcı
Yağlı saçlara iyi gelen şampuan
%98 bitkisel içeriğe sahip, içeriğinde ısırgan otu da bulunuyor. Yağlı saçlara iyi geldiği, saçları canlandırarak, beslediği söyleniyor. Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var.
4. Clear Yağlı Saç Derisi İçin Etkin Kontrol
Yağlı saçlara uygun şampuan
Clear markasında da yağlı saçlara uygun şampuan bulmak mümkün. Saç derisindeki sebumu çözüyor ve 2 güne kadar yağlanmamasını sağlıyor. 2 günde bir yıkamak uygun olacaktır. Aynı zamanda kepeğe karşı da etkili.
o kadar yaglı ise bir sorun vardır. şampuan yerine cildiyeye gitmeni öneririm. bende de bu sorun vardı. cildim saçım asırı yaglıydı yıkanırdım aksamına sacım yaglanırdı. doktora gittim cildiyeye , bana zoretanın adlı ilaç verdi ve Şu an gayet iyiyim saçlarım 3 güne kdar dayanıyor
Yeşil çay özlü şampuan tavsiye ederim. Silikon, sls, els içermeyen. Farmasi'nin şampuanında kötü madde yok ben kullanıyorum. Yeşil çaylı hem saçınızın derisinin yağ oranını dengeler hem ferahlatır.
Seninki normal bir yağlanma değil. o yüzden Vichy gibi tedavi edici ya da Yves Rocher gibi içerisinde %98 organik içerik bulunan yağlanma önleyici şampuanlar gerekiyor. Böylece aşırı sebum kontrol altına alınabilir.
Elidor Ne Diyor