Görür görmez aldım :) İki seçeneği var Elidor Esmer Parlaklık Saç Parfümü ve Elidor Güçlü ve Parlak Saç Parfümü. İkisinin de kokusunu çok sevdim ama saçlarım sarı olduğu için genel olarak Güçlü ve Parlak olanı kullanıyorum :)
Elidor Saç Parfümü kullanarak günü kurtarıyorum!
Gün içinde saçlarımıza birçok koku siniyor. Dışarıdaki hava kirliliği de malum :) Sabah duş alıp çıksak bile akşama kadar saçlarımız sönüyor, canlılığını yitiriyor ve güzel kokusundan eser kalmıyor. İşte tam da böyle zamanlarımda Elidor Saç Parfümü kurtarıcım oluyor. Çantamdan ayırmıyorum :)
Elidor Saç Parfümü nasıl kullanılır?
Elidor saç parfümü nasıl kullanılır?
Gün içinde saçlarına sinen kötü kokuları uzaklaştırmak, saçlarının canlılığını geri kazandırmak için 20 cm uzaktan saçlarına püskürtmen yeterli olacaktır :) Saç diplerine gelmemesine özen göstermek gerekiyor. Koku saç tellerine yapışıyor ve duştan yeni çıkmış gibi saçlara kavuşuyoruz :)
Denedim çok güzel bir saç parfümü :) Tam da ihtiyacım olan şeydi çünkü ben özellikle yemek kokusunun saçlara sinmesini hiç sevmeyen biriyim. Her gün de yemek yapıyorum, saçlarımı sürekli yıkayamıyorum ama Elidor Saç Parfümü sayesinde yeni yıkanmış gibi ferah hissediyorum :)
Şekil şükül icatlar çıkarıyorlar sırf para kazanmak için millette meraktan alıyor Elidorun ben bir tek şu ürününü beğendim o da yağlı saçlar için kuru sprey şampuanı direkt yağlı saça sıkılıyor masaj yapıp yediriliyor ve o yağlı görünüm gidiyor bu çok güzel bir icat işte ama tabiki kimyasal yani sık kullanmamak gerekir doğal bir şey değil mecburi dönemlerde çok pratik kokusuda hoş
Denemedim bugün markette kokladım fena değildi yvesh rocher da falanda var ona göre daha ucuzlar ve cam şişeydi sanırım güzel şampuan gibi kokusu ama parfüm belli daha ağır çünkü.
En İyi Cevaplar