Kadınlarda hem omuz hizasında saç hem de uzun saç yakışıyor. Yüz şekline göre saç kesimi yapılmalıdır.
Omuz hizasında saç kimlere yakışır, bakımı nasıl olmalı?
omuz hizasında saç
Omuz hizasında saç modelleri birçok kişiye çok yakışıyor. Omuzda saç modelleri kimlere yakışır? - Omuz hizasında saç kesimi yuvarlak yüzlü kişilere çok yakışıyor. Yuvarlak yüzlü kişiler saçlarını ortadan ayırarak kullanabilir. - Omuz hizasında saç kesimlerinin yakıştığı bir yüz diğer tipi de kalp yü şeklidir. Uzun bob kesimi ile çene kemiklerinin daha yuvarlak görünmesi sağlanabilir. - Oval yüz tipin varsa omuz hizası saç modelleri sana çok yakışacak!
Omuz hizasında saç her yüz tipine yakıştığı için birçok kadın tarafından tercih edilmekte. Ben de eskiden bu boyda saç kullandım. Omuz hizasında saçların bakımı da çok kolay. Ayrıca çok kolay taranıyor. Omuz hizasında saç yıpranmadığı için yıpranık saç görüntüsü olmuyor. Düzenli olarak bakım yaptığında sağlıklı ve göz alıcı saçlara sahip olabilirsin.
Uzun saç kimlere yakışıyor?
uzun saç
Uzun saç modelleri de herkese yakışıyor. Uzun saç kullanmayı gerçekten çok seviyorum. Uzun saçların bakımı zor ama olsun. :) Ben kadınlara kısa saç modellerinin yanında uzun saç modellerini de çok yakıştırıyorum. Saçlarını toplayıp uçlarına daha çok bakım yapabilirsin. Saçlar uzadıkça bakımsızlaşabiliyor. Bunun önüne saç kremi kullanarak geçebilirsin. Göz alıcı uzun saçlar için bakım şart. 😍
Bu kişiden kişiye değişebiliyor mesala yuvarlak yüze sahip birisi bence asla omuz hizalarında saç kesimi tercih etmemeli ama Elmas yüzlü birisi ve keskin hat geçişlerine sahip bir yüz kısacası marjinal bir yüz kısa bir modeli fazlasıyla taşıyabılecektir örnek vermek gerekirse rihanna gibi bir yüz kesinlikle kısa bir saçı mükemmel bir şekilde taşıyabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kısa favorim ama yüze göre değişir. bazı kızlara uzun yakışmadığı halde bana kısa yakışmaz diyolar ya orda bitiyorum. sanki uzun yakışıyo :)
Erkekler genelde uzun saç seviyor ama kısa saç her zaman daha bakımlı ve daha genc gösteriyor bence kadını en güzeli ara boy ne uzun ne kısa 2 senedir 2 şer 3 er cm kestirip hep ara boyda kullanmaya gayret gösteriyorum
Uzun sac ama sıkıldıysan degisiklik istiyorsa ve sana yakisicaksa kisa bir tarz yapabilirsin ama saclarinin tekrar uzamasi uzun surucek bunuda goz ardı etme
En İyi Cevaplar