Kapalı olduğum için saçım dökülüyor kapalılar için hangi şampuanı önerirsiniz? Kapalılara özel şampuan olarak hangisini tercih etmeliyim?kapalılara özel şampuan
Kapalı olduğum için saçım dökülüyor kapalılar için hangi şampuanı önerirsiniz?
Başın gün boyu kapalı olması, saçların hava almasını engeller. Bu da saç dökülmesine sebep olur. Kapalılara özel şampuan önerileri ile bu sorunu aşmak mümkün.
Kapalılara özel şampuan önerileri!
Elidor saç dökülmesini önleyici şampuan serisi
kapalılara özel şampuan Elidor
İçeriğinde bulunan Soya Vitamin Kompleksi ile saçların dökülmesini engelliyor. Saç dökülmesinin yanında, koparak dökülmeyi de önlüyor. Kapalılara özel şampuan olarak Elidor'un bu şampuanını öneririm. Dökülme sorunu için oldukça çözüm oluyor. Arkadaş çevremde bu şampuanı kullanan var. Memnun olduklarını dile getiriyorlar. Saç kremi ile düzenli kullanım sonunda saçlarındaki farkı göreceğinden eminim.
Sebamed saç dökülmesine karşı şampuan
kapalılara özel şampuan
Saç dökülmesi için önerdiğim şampuanlardan biri de Sebamed dökülme karşıtı şampuanı. Saçların dökülmesini önlüyor. Böylece saç dökülmesi sorununu ortadan kaldırıyor. Kokusu da çok güzel bir şampuan :)
Sağlıklı saçlar için saçının hava alması ve güneş ışığı görmesi şart. şampuanlar ve takviyeler bunlara göre hazırlanır. Günün belli vakitleri güneş ışığı almalısın ben evde iken güneş gören penceremin oradaki koltuğa uzanırım ve saçlarımı yayarak diplerimin güneş ışığı görmesini sağlarım. uygun ortamlarda, tatillerde çevrede kimse yokken örtümü açarım. havalandırmak için ise ufak bir buhar makinası aldım var saçlarıma 1-2 dakika tutarak gözenekleri açıyorum ve öyle yatıyorum. Şampuanlar ve kimyasal takviyeler kullanırsan gün içinde daha kötü etkiler.
Kapalı bir arkadaşım var ve beline kadar şahane saçları var. Ben şu özel şampuanlardan kullanıyor sanıyordum haftada bir kaç kere jojoba yağı kullanıyormuş sadece. Tek sırrı bu. Sorun saçın güneş görmemesi. Bu yüzden d vitamini takviyesi almayı da doktora danışarak düşünebilirsin.
Bioblas iyi geliyor bunun haricinde kullandığın boneye ve saçını toplama tarzına dikkat etmelisin çünkü istediğin şampuanı kullan saçını incittiğin sürece fayda etmez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saç dökülmesinin kapalılıkla ilgisi yok. Bir doktora gidip kanınızı ölçtürmenizi tavsiye ederim.