• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Saç Bakım

Saçlarım bir türlü uzamıyor, şampuan olarak hangi şampuanı önerirsiniz?

melekguzel
melekguzel Takip Et
Xper 4 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor
Saçlarım ince kırık uzamayan bir saçım var uzatan şampuan olarak hangi şampuanı önerirsiniz?
Şampuan Soruları Şampuan Soruları Öneri Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • donut
    donut Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 70%
    +1 yıl

Merhaba.. bende ayni sac tipi var.. bir kac sene once iyice dokulmusdu.. cansiz olu gibi saclarim var.. hic duzlesdirici ya da boya kullanmiyordum halbuki. cok nadiren sicak seylerlerle sacimi sekisllendirridim.. ama yine de cansizlardi.. internetde cok sagolsun bir kizin yazisini okudum.. boyle saclarin nedeni sampuan filan degil. tabi onun da bir etkisi var.. ama eger boyle saclara sahipsin sacini icten beslemen gerekiyor.. mumkun lldugu kadar bolca süt urunu ye. ispanak ve demir iceren baska sebzeler. vitamin destegi al en onemlisi de demir ve B vitamini.. insanin vitamin degerleri sacindan ve tirnagndan belli oluyor gunumzde hayat stresinden dolayi yedigimiz qidadaki vitaminler yetmiyor.. sonra saclarini her 2.3 ayda bir uclarini kesdir.. kesinlikle katlı bir kesim tercih etme zayif saci yipratir.. genelde küt uclari duz olan sac tarzi kullan.. boyadan kac kina ve ya dogal boya kullan. sacini acacaksan rengini kina ve fantayi karistir.. sac rengi aciliyor o zaman.. evde oldugun gunlerde sacina yogurt sur.. bir kasik yogurdu suyla karistirip sacina sur gun boyunca tut ve sonra yika.. Susam ve ya cörekotu yagi sacin uzamasina yardimci olur.. parabansiz ve silokonsuz sampuan kullan (seffaf goruntulu ).. Bu dediklerimi yaparsan insallah tez zamanda saclarini canlandirirsin.. bir de oyle ince saclarin varsa illaki uzatmali degilsin o psikoljiden kutla.. kisa sacla da cok guzel kendine has bir tarz yarata bilirsin.. uzun ve ölü sacdansa kisa ve canli olsunlar..
    Sevgiler Donut

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• kybele
    kybele Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 28
    +1 yıl

Selamlar🧡

Bir türlü uzamayan, cansız ve yıpranmış saçlar için uygulayabileceğiniz birçok farklı bakım seçeneği olsa da bugün size bayılarak kullandığım ve saçlarımdaki etkisine aşık olduğum ürünlerden bahsedeceğim. Umarım beğenirsiniz.🤩

İnce Telli Kırık Saçlar İçin Şampuan Önerisi

İnce telli saçlar yıpranmaya, kırılmaya ve cansız görünmeye daha yatkın olduğu için bakıma diğer saç tiplerine göre çok daha fazla ihtiyaç duyarlar. Bu yüzden kullanacağınız ürünleri seçerken gerçekten dikkatli olmanızı öneririm. Benim de bugün bahsedeceğim ürünler saçlarınıza gerçekten iyi geleceğini düşündüğüm ürünler. Hemen başlayalım.😍

Hangi şampuan saç uzatır?

Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Şampuan
    Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Şampuan

Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serisi, formülündeki çam terebentin ve biotin sayesinde saçlarınızın hem daha hızlı uzamasını hem de daha sağlıklı ve güçlü saçlara sahip olmanızı sağlar. Eğer yavaş uzayan ya da hiç uzamayan saçlarınızdan şikayetçiyseniz ve sağlıklı saçlar için hangi şampuan kullanılmalı diye merak ediyorsanız Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serisi'ni deneyebilirsiniz.💚

Cansız saçlar hangi şampuan?

Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan
    Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan

Elidor Güçlü ve Parlak Serisi, içeriğindeki E vitamini, makademya yağı ve kolajen sayesinde cansız ve mat saçlarınızın hem daha parlak görünmesini hem de çok daha güçlenmesini sağlıyor. Ben çok uzun süre bu seriyi kullandığım için saçlarda nasıl bir etki yarattığını biliyorum ve inanın denemeden bu kadarını tahmin etmeniz mümkün değil. İşte bu yüzden cansız saçlar hangi şampuan, bu şampuan!💞

Yıpranmış saçlara hangi ürün iyi gelir?

Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuan
    Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuan

Elidor Anında Onarıcı Bakım Serisi, formülündeki C vitamini, seramid ve keratin sayesinde ilk yıkamada bile farkını gösteriyor ve saçlarınızı hem onarıyor hem de güçlendiriyor.🧡 Eğer yıpranmış saçlara hangi ürün iyi gelir diye merak ediyorsanız kesinlikle bu seriyi öneririm.

Önerilerim bu şekildeydi, umarım faydalı olmuştur.🤩

1
    0 Yorumla
  • __eLiSa__
    __eLiSa__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

Sampuan sacinin uzamasi icin tek etken değil..
    oncelikle duzenki Beslenmelisin.. ayrica restorex kullanabilirisn (sarmasik ozlu)..
    Ayri gunlerde yilan yaği ve badem yagini sacina sur bir iki saat beklet.. 4-5gun ara ile bunlari yapabilirsin. Ayda bir kezde zeytin yağı ile bunu yapmalisin...
    ayrica sacin kırıksa uzamaz diye bir sey yok sac ucundan uzamaz dipten uzar. Ancak saglikli olmasi ve saçın nefes almasi icin uclarindan kiriklari temizletmelisin...
    Uyurken mutlaka saclarini ör. Kirilma olasiligini azaltir. Saclarini kuru kuru tarama sacini kirar. Bir sure isi ile sekillendirmemelisin.
    umarim kisa zamanda istedigin saclara kavusursun @melekguzel

0
    0 Yorumla
  • burcu3406
    burcu3406 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 55%
    +1 yıl

ben iki senedir head & shoulders kullanıyorum şampuanda mor renk olanla bazen komple bakım olan süt beyaz renk , kremi de limon ve elma değişiyor. bunun dışında haftada bir şampuandan önce hacı şakirin veya dalanın zeytinyağlı sabununu bir kez uyguluyorum bunu yapınca sertleştiği için kremi fazla uygulayıp uzun süre bekletiyorum, düzleştirici, maşa, fön kullanmıyorum kestirmeme rağmen omzumda olan saçlarım kalçama kadar uzadı tekrar kestircem ve çok cansızdı görenler hayret ediyor canlandı ve ışıl ışıl oldu. bunlarla ilgisi olduğunu düşünüyorum ve haftada en fazla üç kez yıkanıyorum bazen iki oluyor çünkü saçın kendi yağı saçı besler nitelikteymiş

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

132

Cevap

11

Cevap

• pnraltan
    pnraltan Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 37%
    +1 yıl

Bioblas ın yavaş uzayan saçlar için özel şampuanı var onu kullanabilirsin. Eczaneden bemiks, evigen, bepanthene ampul al hint yağı ile karıştır saçına maske olarak uygula. bunlar dışında susam, badem, zeytin, jojoba, ısırgan, çamterebentin, defne yağları saç uzamasına yarayan yağlar. uyku ve beslenme düzenine dikkat et. e vitamini alabilirsin. saçını ılık suyla yıkamaya özen göster. saç fırçasının dişlerinin naylon olmamasına dikkat et. birde turp suyu uzatıyormuş kaynatıp suyunu deriye masaj yaptığında onuda bir araştırabilirsin. benim bildiklerim bu kadar :)

1
    0 Yorumla
  • Nazmania
    Nazmania Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 35%
    +1 yıl

Canım öncelikle iş şampuanda değil saçında. Sık sık kestirmen gerekiyor dolgunlaşsın, nefes alsın, ama katlı bir kesim yapki yoğun görünsün hem daha da hızlı uzamasını sağlar kesim, kırıklar gittiği için. Birde sana onerim doğal zeytinyağlı sabun kullanırsan hem bakım yapmış hem sağlığını kazanmasına sebep olmuş olursun, öyle yağlara şampuanlara kremlere aakın aldanma benim işim bu ztten ondan soyluyorum ne varsa doğada var sağlıklı beslen yumurtayı bol tuket doğal zeytinyağlı sabunu da bul hem cildine hem saçına kullan ben öyle yapıyorum dokulmesi durdu dolgun dolgun şu an sarı olmasına rağmen:)

1
    0 Yorumla
  • sulecet
    sulecet Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Canım kırıklar için ısırgan otunu kaynat soğut banyo öncesi önce onunla saçını yika biraz pis kokar ama çok işe yarıyor sonra normal yika saçın canlanması icin; badem yağı (tatli), argan yagi, yilan yagi ve zaytin yağı kullanabilirsin. Uzamasi icin yine argan yagini ve cam telebenti denen bir yag satiliyo onu alıp sampuanina biraz kat uzamayi göreceksin. Ayrıca saçının kirilmamasi için saçını kurutma ile cok kurutma kurutman lazimsa da çok uzaktan tutarak kurut ve havluyuda çok bastirma ovalama saçını saçını surekli taramak da yipratir. Saçını bol bol ör onub da çok etkisi var.

0
    0 Yorumla
  • lokomotif-portakal
    lokomotif-portakal Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Yarım tatlı kaşığı bal, 1 çorba kaşığı limon suyu ve 1 fincan aloe verayı güzelce karıştırın. Karışımı saçlarınıza sürdükten sonra yarım saat bekleyin ve ardından saçlarınızı durulayın. Bu maskeyi düzenli aralıklara yaparsanız, canlı, parlak ve uzun saçlarınız olacaktır.

0
    0 Yorumla
  • GhostlyKisses
    GhostlyKisses Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Selam, saçlarının uzamasına yardımcı olmak için Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serisi (Yeşil seri) kullanabilirsin.
    İçeriğinde bulunan arjinin ve b7 vitamini ile saçlarını sağlıklı bir şekilde uzatman mümkün.

0
    0 Yorumla
  • neonwinter
    neonwinter Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

saç uzatmasıyla bilinen bir kaç marka var. bioblas sarmaşık özlü üzerinde saç uzaması için yazıyor ben beğendim. elidorun çıktı uzatan bir şampuanı henüz kullanmadım. sarımsaklı şampuan uzatıyormuş denedim fayda görmedim. at şampuanı çok övülüyor 60 lira henüz alamadım. bir kaç şampuan daha var pek bilindik markalar değil fakat kaliteli birazda pahalı markalar isimlerini hatırlayamıyorum

0
    1 Yorumla
    • meerveli
      meerveli
      +1 yıl

at şampuanını bende duydum yaa aynı sorun bende de var uzamıyo yanii bu yaşıma kadar daha saçlarımın belime geldiğini görmedim.

Yorumla
  • Bayanucuk
    Bayanucuk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 47%
    +1 yıl

Bence önce doktara gitmelisin. Sac dökülmesi için bir şampuan ya da ilaç verecektir. Benimde dökülüyordu gitmiştim ama herkese ayni şampuani vermez. Eğer doktora gitmek istemiyorsan ısırgan otlu sampuanlar var tavsiye ederim. Bide saclarin kiriksa aldirmalisin. Demedim ve sacim göründüğü gibi :)

0
    0 Yorumla
  • vampirkraliçe
    vampirkraliçe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl

Israrla loreal paris elseve komple onarıcı 5. ben iki kere üst üste boya yaptım. sonra şampuanı aldım. haftada 2kere 3hafta kullandım gözle gôrülür bir sonuç vardı. ama bu süre içinde saç kurutma makinesi de dahil hiçbir ısı içeren madde kullanmadım. tarak da onemli bit etkendir. plaatik tarak saclari daha cok kirar, tahta tarak kullan ve firca sakinnnnn kullanma

0
    0 Yorumla
  • partingbreath
    partingbreath Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

saçlarını düzenli olarak yıka bu şekilde saç derini uyaracagın için hızlı uzamasına yardımcı olursun... sıcak su ile yıkama ve kurukuru taramamaya özen göster... saç diplerden uzar yalnız uçlardan nefes alır sağlıklı ve hızlı uzayan bı saçın olmasını istiorsan ıı bir kuaför bulup 3 ayda bir kırıklarını aldırmalısın

0
    0 Yorumla
  • Afroditiniz
    Afroditiniz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Saç uzatma kürleri adi altinda biz kadinlari yillarca kandirdilar canim malesef :) oncelikle kuafore gidip kiriklarini aldiriyosun bir hekime herhangi bir vitamin eksikligin var mi diye görünüyorsun. Duzenli besleniyorsun. Yilan yag, isirgan otu kürleride uygulayabilirsin.

1
    0 Yorumla
  • Makumba
    Makumba Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Yıllardır edindiğim tecrübeden sonra sana şunu kesinlikle söylebilirim ki; uzatan şampuan diye birşey yok. Saçı kesince uzar diye bir şeyde yok. Sadece bekliyceksin. Ha şu varki; kırıkları önleyebilirsin. Keratin maskesi yap haftada bir. Ve uzun gözüksün diyede kırık saçlarla dolanma o da çok çirkin bir görüntü. Uzun ve kırık olucağına kısa ve bakımlı görünsün.

0
    0 Yorumla
  • limonlukeek
    limonlukeek Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

www.kizlarsoruyor.com/.../a12691-guclu-saclar-icin-etkili-iki-kur-kucuk-kas-kirpik-kurleri bir bakmalisin bencee

0
    0 Yorumla
  • asivetutkulu
    asivetutkulu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

www.dermoeczanem.com/organix-sac
    ben yaklaşık 2 aydır bu şampuanı ve bakım kremini kullanıyorum. eczanemden tavsiye üzerine aldım. ve çok memnun kaldım. hatta stok yapmayı düşünüyorum. market şampuanlarını kullanma. arındırmıyorlar çünkü. saç tipine uyacak bir şampuan mutlaka bulacaksın.

0
    0 Yorumla
  • küpeçiçeği
    küpeçiçeği Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Her şeyden önce duzlestiriciden ve masadan uzak duracaksin ve saçlarını kestirip kırıkları uzaklaştıracaksin sonra haftada 2 kez bemiks evigen ve bepanthen ampul alip zeytinyağı ile karıştıracakksin saçlarının boy ve uçlarına süreceksin. Streç Film ile sarıp beklet 2 saat ve durula. Şampuana gelince priorin şampuan kullan vitamin ilaci da var ayni markanın 1 ayda farkı göreceksin.

0
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Uzatan şampuan diye bir şey yoktur. Öncelikle bir doktora görünmeniz gerekli. :):

https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif

2
    0 Yorumla
  • ballerina23
    ballerina23 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Ben bioblas aldım onu kullanıcam uzatmaya iyi gelşr diye umuyorum kırıklara işe yarayacağını sanmıyorum onun için kuaföre gidip 1 cm kestirmelisin 3-4 haftada bir. Belki doğal kürler deneyebilirsin internetten bakıp ama çok fazla kırığın varsa işe yarayacağını sanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • karpekmez
    karpekmez Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40 , eic 49%
    +1 yıl

Eğer dahili olarak sorun yok ise, Mecitefendi Çam Terebentin şampuanını tavsiye ederim.
    Hem iyi temizliyor hem güçlendiriyor.
    Sürekli kullanıyorum.
    Temizliği önemli saçın, dipleri kapalı ise uçları da kırık ve cansız olur.

0
    0 Yorumla
  • MaliyedenGeldik
    MaliyedenGeldik Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Bioblasin yavas uzayan saclar icin sampuani var ben denedim ve faydasini gordum saclarimin uzadigini cok bariz bir sekilde farkedebiliyorum ama faydasini gormek icin surekli kullanmak gerekiyor ara vermemek lazim

0
    4 Yorumla
    • Busesa
      Busesa
      +1 yıl

Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Ne kadar süreden sonra uzandığını hissettiniz?

Yorumla
    • MaliyedenGeldik
      MaliyedenGeldik
      +1 yıl

Birkac ay kullandim 2 gunde 1 gun yikiyorum 3-4 ay icinde uzadigini farkedersin goren herkes ne kadar cok uzamis dedi

Yorumla
    • yoklugumunirvanası
      yoklugumunirvanası
      +1 yıl

Bende denedim hicbir faydasini gormedim bence bu kisden kisiye degisiyor

Yorumla
    • MaliyedenGeldik
      MaliyedenGeldik
      +1 yıl

Muhtelemen sac yapisina gore degisiyor ben cok memnun kaldigim icin artik diger sampuanlari kullanmayi biraktim

Yorumla
  • astral3
    astral3 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Bende bir yerden okumuştum ama henüz denemedim. Bitkisel şampuanın içine 7-8 tane doğum kontrol haplarını ezip çalkalayıp kullanabilirsin. Ama sadece saçlarını yıka banyo yapma çünkü düşük bir ihtimal bile olsa vücudunda Tüylenme olabilir o yüzden sadece saçlarını yıka

0
    0 Yorumla
  • dlberr
    dlberr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

sampuan etki etmez ne alırsan içine bemiks evigen bepenten ampulleri boşalt onu kullan harika yapıo sacını hem cbk uzatıyor hemde canlandırıyor coğaltıyor bir ayda gözlerne inanamazsn o kdr iddalıyım

1
    0 Yorumla
  • Miniciginiz96
    Miniciginiz96 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

At kuyrugu sampıan 1 haftada uzar sacların watsonsda satılıyor benim saclarım kıvırcık ve uzadıgı beli olmuyı ama kesinlikle işe yaradı uzadıgı beli oldu :) ücreti 19 tl di

0
    2 Yorumla
    • seksuk
      seksuk
      +1 yıl

Ciddi misin bu konuda?

Yorumla
    • Miniciginiz96
      Miniciginiz96
      +1 yıl

Evet eda taşpinar at kuyrugu

Yorumla
  • SiyahRuhluKız
    SiyahRuhluKız Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 33%
    +1 yıl

saçına badem yagi sur 1 saat falan beklet sonra yıka haftada 1 -2 defa uygulaman yeterli.
    Birde sacim kirik diyorsun uzasa bile sagliksiz uzar argan yagida kullanabilirsin

0
    0 Yorumla
  • gamszzee
    gamszzee Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 45%
    +1 yıl

bence burdan herkesin dediğine göre bir şeyler yapma saç uzmanına sonuçta saçının yapısını ve neden oluşunun ne olduğunu bilicekler. ve onların vereceği tavsiye sana daha çok yararı olacaktır..

0
    0 Yorumla
  • amethystkalbi
    amethystkalbi Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Bitkisel olmalı. Boşver onu bunu. bENDE SENDENİM AMA ÇOK HOŞ SAÇLARIM VAR. İNCE TEL BAHANE DEĞİL. MARANKİ REİSHİ ŞAMPUAN ya da HC KURU SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN. yanlışlıkla büyük harf.

0
    0 Yorumla
  • karminn
    karminn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 47%
    +1 yıl

kadın doğum kontrol hapını tek geçerim (içmiyorsun şampuanına koyuyorsun her yıkamada 5 dk bekletip duruluyorsun hem canlanıyor uzuyor saçlar kendine geliyor )

0
    2 Yorumla
    • MaliyedenGeldik
      MaliyedenGeldik
      +1 yıl

Sampuanin icine koyuldugu icin durulama esnasinda vucudun diger noktalarina da temas eder o nedenle zarari olur mu acaba denemeyi dusundum cogu kez ama bu nedenle hep vazgectim vucuduma temas ettigi icin istenmeyen tuyleri arttirmasindan korktum sizce mumkun mu boyle bir sey?

Yorumla
    • karminn
      karminn
      +1 yıl

% 49 ihtimal ama sen yinede tedbirini al

Yorumla
  • jiggylpuff
    jiggylpuff Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 43%
    +1 yıl

Hiç bir şampuan saçı uzatmaz. ama bitkisel bir şampuan al ve içine doğum kontrol hapı koy birkaç tane. içinde hormon olduğu için saç çıkartır. olmadı badem yağı koy

0
    0 Yorumla
  • canısıyımben
    canısıyımben Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl

Şampuanla falan alakası yok kırıksa kestirme den kurtulamazsın çünkü seninle aynı durumdayım kırık kırık uzuyor saçlarım ama saçlara iyi gelmesi açısından gliss in oil elixir serisini kullan çok iyi

0
    0 Yorumla
  • lfclk0402
    lfclk0402 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl

Sampuanlardan çok bitkisel yağlar iş görüyor bu konularda. Ayrıca da bol bol protein tuketmelisin. Ben spora gittiğim için çok yiyordum ama sacima da yaradı.

0
    0 Yorumla
  • seda5456
    seda5456 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Yeni elidorun yeşili çıkmış hiç kullanmadım ama sağlıklı uzatır saçları falan reklamları yapılıyodu. Ben badem yağıyla saçlarımı yıkıyorum parlaklık veriyor

0
    1 Yorumla
    • SvAkskr
      SvAkskr
      +1 yıl

Bunu kullananlar bir yorum atabilir mi ya takipteyim ben de uzatiyorum merak ediyorum acikcasi

Yorumla
  • smashlove
    smashlove Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

Gliss'in uzun saçlılar için kırılmalara karşı önleyici muhteşeeem kokulu harika bir şampuanı ve saç kremleri var denendi onaylandı kullanmanı tavsiye ederim :)

0
    1 Yorumla
    • smashlove
      smashlove
      +1 yıl

Şampuan kutusu şeffaf şampuan sapsarı berrak böyle

Yorumla
  • Denizblky
    Denizblky Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

Yılan yağı + barcelona saç bakım yağı ikisini karıştır duştan bir saat önce süre saçına diplerine sonra duşa gir öneririm benim saçlarım küsmüştü haftada 3 kez uyguladım şimdi uzuyo da çok şükür

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence ilk iş saçlarını güçlendirmen lazım ben Revigen diye bir şampuan kullandım eczanelerde satılıyor fiyatı 30-40 tl arasında. Yeni saç çıkmasında da gerçekten çok faydasını gördüm , şimdi kullanmıyorum ama iyi bir ürün

0
    0 Yorumla
  • -uykucubayann-
    -uykucubayann- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Saçları uzatan şampuanlar vaat ettiklerini yapmiyorlar. Eger saçlarının uzamasını istiyorsan kesinlikle yağ bakımı yapmalısın. Badem yağını tek olarak veya birden fazla saç onarıcı yağı birleştirerk kendine bir kür oluşturabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • wipleman
    wipleman Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

wallahi wampuanlarin hepsi kimyasal yani hepsi zararli fakat balli wampuan daha iyi nolursa olsun balli wampuan olsun

0
    0 Yorumla
  • Meraklıkelebek
    Meraklıkelebek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

Bioblas yavaş uzayan saçları al ve kullan saçlarım bel gamzemi geçti bile ama 3 aydır kullanıyorum

1
    0 Yorumla
  • hzlbsr
    hzlbsr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Önce git kırıklarını kestir sonra Thomas taw'ın setini al. Ben öyle yaptım iki ayda kestirdiğimden daha çok uzadı. Ama banyo öncesi argan, sarmısak yağını kullandım.

0
    0 Yorumla
  • queenofblack
    queenofblack Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 39%
    +1 yıl

at şampuanı... saçları uzatmasıyla bilinir ve atların tüylerinin uzaması için kullanılır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

şampuan degil önerim. hc hair care stesine gir sacbakim. com sanırım inan o uzamayan sacların uzucak şok olucaksın bizzat denedim 2 kutuda farkı göürceksin

0
    0 Yorumla
  • ülküühann
    ülküühann Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Sarmisak özlü sampuan ve icine camterebnti koycaksn.. Ve maya maskesi ypcaksn snra gör farki nasil uzun ve saglikli saclrn olacak

0
    0 Yorumla
  • keskesiz
    keskesiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Elidor ben turuncu serisini kullanıyorum kokusunda çok hoş :))))

0
    0 Yorumla
  • ebrusumm
    ebrusumm Takip Et
    +1 yıl

Her insanin kendine ozgu sac uzunlugu vardir kimi insanda omuza kadar uzar dahası gelmez olmuyosa zorlama bnce hem kisa sac en guzeli

0
    0 Yorumla
  • lewymocha
    lewymocha Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

elseve argenine siyahpembe olan sampuan
    uzatan sampuan var ayrıca aktarda

0
    0 Yorumla
  • andarkan
    andarkan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 54 , eic 72%
    +1 yıl

at kili özlü sampuan var.. hem uzatiyor hem besliyo

0
    0 Yorumla
  • Blackcat16
    Blackcat16 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

şampuanların hiç biri saç uzatmaz. temizlik amaçlıdır hepsinin içeriği de aynıdır. saçların da ki kırıkları düzenli kes ve argan yağı kullan 5 -6 ayda bır keratin yüklemesi yaptır çok işe yarıyor =)

0
    0 Yorumla
  • Behize
    Behize Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Zeytinyağlı paraben içermeyen sampuan kullan. benimde saçlarım ince daha hacimli ve gür görünüyor. Dalan var komili var gerçekten yararlı sampuanlar :))

0
    0 Yorumla
  • lionqueen
    lionqueen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

çam terebentin yagını şampuanının içerisine 3 yemek kaşığı ekle ve karıstır.. duşda şampuanı kullanmadan önce iyice karıstır şampuanı uygula ve köpük saçlarında 2 dakika beklesin bir ay sonra etkisini görebilirsin denedim

0
    0 Yorumla
  • koyufenerli
    koyufenerli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Panten pro v kullan saç kremi de panten nemlendirici yazanını al

0
    0 Yorumla
  • busrasinirleniyor
    busrasinirleniyor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Bioblas düzenli olarak 1 yıl kullan saçların 5-10 cm uzar denedim.

0
    0 Yorumla
  • yalnizamamutluu
    yalnizamamutluu Takip Et
    +1 yıl

Uzatan sampuan varmiymis ya varsa bende istiyorum ayni sorun bende de var ve sacim cok az

0
    0 Yorumla
  • NandoistMelike
    NandoistMelike Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Bioblas beyaz-lacivert olan kepeğe karşı, kırıklara çok iyi geliyor :)

0
    0 Yorumla
  • iremse
    iremse Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Bioblas. sarmasik kullandim 1 senede baya uzadi.. duzse elidor mor olandan tavsiye ederim

0
    0 Yorumla
  • prensestim
    prensestim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

saçların ince ve kırık olmasının sebeplerinden biri de hormonlarla alakalıdır. hormon testi yaptırmak için dermatologa görünmenizi tavsiye ederim

0
    0 Yorumla
  • 1ankakuşu
    1ankakuşu Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

uzatan şampuan diye bir şampuan yoktur :) ben clear kullanıyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Dogal yag karisimlari kullan. Tatli badem zeytinyagi argan yagi e vitamini karistir haftada bir uygula

0
    0 Yorumla
  • sevvalck
    sevvalck Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Restorex in sarmasik özlü sampuaninin daha etkili olduğunu düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • zeynepgarikyan
    zeynepgarikyan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Otacı bin sarimsak özlü sampuanini kullan bide sac bakım yagi al. Cidden 1 ayda faydasını görürsün

0
    0 Yorumla
  • rasolve
    rasolve Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 395 cevap paylaştı.

Yıpranmış saçlarını kestir saçını banyodansonra soğuk suyla yıka

0
    0 Yorumla
  • sedefomer
    sedefomer Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

200tl verdim thomas taw aldım.
    hiçbişey işe yaramıyor

0
    0 Yorumla
  • gitarist__98
    gitarist__98 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

elidorun içine 2 tatlı kaşığı karışık saç bakım yağı kat. karıştır. aktarlarda bulabilirsin. uzatır o

0
    0 Yorumla
  • Extreme94
    Extreme94 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

ilk olarak argan yağı al derim biraz pahalı ama düzenli kullanımda faydasını görünce parasını unutturur :) yok argan yağlı şu ürün bu ürün alma direk yağın kendisini al

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > Saçlarım bir türlü uzamıyor, şampuan olarak hangi şampuanı önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Saçımı uzatmaya başladım ama dökülüyor, hangi şampuanı önerirsiniz? 1 cevap verildi
Saçlarım çok sertleşiyor hangi şampuanı önerirsiniz? 9 cevap verildi
Saçım çok seyrek herşeyi deniyorum olmuyor ve çok sert ve kuru hangi şampuanı önerirsiniz ve... 7 cevap verildi
Saçımın uzaması için hangi şampuanı almalıyım? 20 cevap verildi
Saçlarım çok cansız ve sönük hangi şampuanı kullanmalıyım? 6 cevap verildi
Kapalı olduğum için saçım dökülüyor kapalılar için hangi şampuanı önerirsiniz? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨