Her yıl Ramazan ayının başlangıcında “hoş geldin ey şehr-i Ramazan” övgüleriyle karşılanan ve göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçen, rahmet ve bereket ayı; Ramazanın yarı son günü. Son günlere gelindiğinde; camilerde, meclislerde okunan naatlar, ilahiler, yerini hüzünlü sözlere bırakarak; “elveda ey şehr-i Ramazan” şekline dönüşür.
Veda vakti geldi, yarın Ramazan'ın son günü, düşünceleriniz ve hisleriniz nelerdir, bu ramazan nasıl geçti sizin için?
Gidemesekte o kadar SON teravih gecesi... Ramazan bereket demek bazı şeyleri nefsimize hakim olmayı sağlayacağımız bir ay, açıkçası kahvaltı yapmayı CANım sıkılınca yemek yemeyi ÖZLEDİM baya ama işte insanın bir FARKına varması GEREKiyo. Şükür nimetler içindeyiz...
Ramazan Çok güzel geçiyor Allah, Ramazan’ı bizlerden şikayetçi eylemesin. Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin. Ramazan güzel geçmez mi? Elveda ey 11 ayın Sultanı
Abi iman etsen birşey eksilmiyicek, zarar etmeyeceksin en azından. Ama iman etmezsen, ya o yok dediklerin varsa gerçekten? Mesela cehennem? İnşallah İslama girersin.
Bu sene dünya işlerinden başımı kaldıramadığımdan dolu dolu geçiremedim. Çok kızıyorum kendime. Daha güzel geçirebilirdim. Neyse bir sonraki ramazana inşallah :)
En İyi Cevaplar