– Fatih Sultan Mehmet HAN

Sevgiline sorman doğal ama insanlar tanımadığı insanın inanışı hakkında bile ahkam kesebilecekleri yanılgısına düşüyorlar.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İftar ve Sahur Zamanlarını Buradan Takip Edin
Sahura Kalan Zaman
Kesinlikle katılıyorum Fatih Sultan Mehmet'in dediği gibi kulun kula soracağı sorular sormak lazım.
Detayda da belirtmişsin. Ne büyük bir adammış ki Fatih Sultan Mehmet, gelecek neslin doğru yetişmesi için çok güzel bir söz söylemiş.
Hala bu devirde kim oruç tutuyor, mezhebi neymiş, namaz kılıyormuş bizi ilgilendirmeyen soruları insanlara yöneltiyoruz.
Oruç tutmayı çok isteyip tuttuğu zaman sağlık durumundan dolayı sıkıntı yaşayan bir insanı üzebilecek bir soru mesela. Ben bana sorulmasından hiç memnun değilim, sadece bu bile yeter sormamama.
Birde sigara içen, su içen, yemek yiyen insanlara tepki gösterilmesi gerçekten hoş değil. Bu insanlar zaten ulu orta yapmamaya özen gösteriyor. Nasıl bir dönemde olduğumuzu hepimiz biliyoruz.
Gerçekten çok haklısın. Nefsine hakim olamıyorsan o orucu niçin tutuyorsun. Orucu sadece yiyip içmemek sanan bir kitle var Allah akıl fikir versin.
En İyi Erkek Görüşleri