ben sahursuz tutarım genelde alışkınım çok rahat geçiyor, iftardakini zor hazmediyorum çıkıp tur atmıyorumki oturuyoz bide sahur edersem tamammm.. sahur kurarım yiyen yer ben yemem.. niyet ederim su bile içmiyorum. akşam zor olyor susuz ama olsun bitti çokşükür c, teside tutcaz okadar..
Sahur yapıp tutuyorum ama illa ki sahur a gerek yok. Niyetlensen yeter ki zaten müslümanlar iftardan sonra ne olur ne olmaz diye yarın ki oruçu unutmamak için şimdiden niyetlenir.
Bazi günler öyle oluyor kendime gelemiyorum su icip devam uyuyorum. Genelde sahur yapiyorum ama onda da Dogru Düzgün bir seyler yemiyorum. Kefir iciyorum, Karpuz yiyorum, su iciyorum falan..
Sahur yaparak tutarım. Az yense de sahurda iftar gibi sevaptır. Geceden yiyip yatan arkadaşlar için gerçekten süre çok uzun, sıcak havalarda özellikle su konusunda çok zorlanıyorlar!
tehlikeli bilimsel olarak 20 saat boyunca bişey yiyip içmezsen miden de şiddetli kasılma ve ğrı oluşur hazmın ciddi derece yavaşlar dini olarakta sahurda uyanıp bir şeyler hazırlamak sahur yapmak sevaptır ve sahur binevi orucun farzı gibidir
İftarda sağlam stok yaptıysam sahur yapmıyorum hatta ilk 14 15 gün iftarı çok sıkı yapmasam da sahur yapmıyodum. Ama son günlerde geberiyorum. Multivitamin atıyorum yatmadan önce ayakta tutuyo çok şükür
Hele ki uyandırılırken rüya görüyorsan ve rüyada bir şeyle uğraşıyorsan durum çok vahim :D Tam dalga konusu oluyorsun. "1 dakika anne şunu halledip geliyorum. Bırakta işime bakayım" gibi saçma salak ne gördüğümü bile hatırlamadığım rüyalar yüzünden komik konuşmalar geçebiliyor :D
En İyi Cevaplar