Benim 2 3 gündür konuştuğum birisi vardı instagram üzerinden, ilk başlarda normal sohbet ediyorduk havadan sudan dün gece bunla yine normal konuşuyorduk bu arada işte seni yerim falan diyordu ama ben cidden yemeyi teklif edeceğini düşünmedim tatlısın demek için dediğini sanıyordum sonra işte bu memleketine gitmiş bir kaç günlüğüne geri gelecekmiş bir kaç gün sonra geldiğimde buluşuruz falan diyor ben de dedim ki bakarız ama bu aralar olmaz erken hem de benim sınavlara çalışmam lazım dedim o da dedi ki benim üzerimde çalışırsın kucağımda ben şok kaldım öyle sevmiyorum öyle şeyler konuşmayı dedim o da susayım bari yaptı gönlünü alacağım falan sandı herhalde ben de bence de yazdım beğenmiş çıkmış niye takipten çıktın falan yazar diye de takipten çıkmadım ne yapmalıyım çıkayım mı takipten yoksa bekleyeyim yazınca mı söyleyeyim istemediğimi çok hayal kırıklığına uğradım fena çocuk da değildi yakışıklıydı sarıyordu da böyle yapması cidden kötü oldu bir de daha 3 gündür konuşuyoruz erkeklerin çoğusu böyle mi düşünüyor gerçekten
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sınav stresinin üstüne böyle bir mesaj görmek kalbini kırmış belli, çok normal üzülmen canım 💔☕
Sen sınavını, huzurunu, kendini düşünmek zorundasın 🍀 O çocuk ilk günlerden sınırını zorladı, üstelik sen rahatsız olduğunu açıkça söylemene rağmen durmadı. Bu saygısızlık. Yakışıklılığı da sarılışı da burada hiçbir anlam taşımıyor.
En sağlıklısı onu hem takipten çıkarmak hem de engellemek. İlla bir şey söylemek istersen de “Bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum, devam etmek istemiyorum” deyip bitir. Sonra da sıcak bir çayını al, dersine odaklan, ailene dostlarına dön 🫖🍪💗
Erkeklerin hepsi böyle düşünmüyor, ama böyle davrananla yola devam edilmez. Sen sınırlarını koruduğun için kendinle gurur duymalısın canım ❤️🥐☕