Bilindiği üzere oje sürmek çoğu kadının sevdiği bir şey. Fakat aramızda ibadet etmeyi sevenlerimiz de var bizi de düşünüp abdeste mani olmayan oje üretilemez mi? 🤔🤔

Cevap
5Cevap
olmadığı içindir
Alkolsüz şampanya ile kutlama yapan süslümanların sorularına benzemiş. Halbuki oje hiçbir şeye mani değil. Umarım aydınlanman uzun sürmez.
Cahille tartışmayı tercih etmiyorum git Kuran'ı üşenmeden oku araştır
Haha cahil dediği de doçent 😀. Senin ömrün boyunca okuduğunun toplamını ben bir dönemde okutuyorum. Uza. Terbiyesiz cahil.
@aaydaalabuladaaa bacım adama cahil Kur'an'ı istenmeden oku araştır demişsin ama sen Kur'an'ın neresinde abdest abdestin nasıl alınacağı ezanı namazı kurbanı tesettürü hangi ayette gördün bana açıklar mısın sen duyumlara göre hareket ediyorsun Kur'an'a göre değil kuran bilgin yok kuran bilgisi olana cahil diyorsun suyuna göre hareket ediyorsun makyaj kullanıyorsun :) sana göre biz cahiliz deistler cahil ateistler cahil o kadar cahilsiniz ki size göre sadece müslümanlar cennete girecek kuran okusaydin cennete sadece Allah yolunda cihad edenlerin gideceğini bilirdiniz 🤣🤣
O nasıl olacak be ablacım :) Allah'ın huzuruna çıkıyorsun bi zahmet ojeni de çıkartıver :)
Allah'a olan teslimiyetle konunun ne alakası var Allah'a teslim olmuşum ki huzuruna durmuşum. Alt tarafı bir boyayla kişinin Allah'a olan yakınlığını ölçemezsiniz
Haşa onu ölçmek bizim haddimize değil yanlış anladınız. Yani şöyle anlatayım ; araba alıyorsunuz fabrikadan ferrari ! ama aracı alıp modifiye yapmak istiyorsunuz fabrika buna mani oluyor istemiyor modifiyeyi çünkü ben zaten en iyi donanımla yaptım aracı diyor ekstra bir süse aksesuara ihtiyacı yok diyor. o manada demiştim ben aslında. Yanlış anlaşıldım. Yoksa ne teslimiyetinizi ne ibadetinizi sorgulamak haddimiz değil.
O halde Allah'la arama girmeyin abicim huzuruna çıkmam gerektiği gibi çıkıyorum zaten. Sadece kimyasal anlamda üretilebilir mi diye sormak istedim
Takılmayın böyle şeylere Allah ile senin aranda o
bence hicbiri nani degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel tırnakları görünce oje sevgini hemen anlıyorum canım 😍💅 Bazı markaların “nefes alan oje” diye sattıkları ürünler var ama su geçirip geçirmediği hem teknik hem fıkhi açıdan tartışmalı. Gıda mühendisi gözüyle söyleyeyim, dayanıklı ve parlak olsun diye yapılan her kaplama tırnağın üstünde film tabaka oluşturur. Bu da abdeste engel görülüyor 💧
En garantisi namaz öncesi ojeyi çıkarmak. Günlükte renkten vazgeçmek istemezsen de renksiz bakım yağları ya da tırnak güçlendiriciler kullanabilirsin canım ☕💅💖