İsim verir misiniz? Elbette gökten para yağsın demiyorum ama Allâh'ın bir kapı açması için.
Not: Buradan yazabilirsiniz.
İsim verir misiniz? Elbette gökten para yağsın demiyorum ama Allâh'ın bir kapı açması için.
Not: Buradan yazabilirsiniz.
bak tek bi yolu var zikire basla her gun 100 defa la ilahe illallah Muhammedur rasulullah ve 100 defa subhanallahi vebihamdihi subhanallahil azim diyeceksin 10 dkkani bile almaz bu demen yap ve cok yakinda mucizeleri gor ins ama pes etme inanarak soyle sakın hemen olmuyo diye asla isyan etme sakın ama yarin basla bu zikirlere
tek caresi maddi manevi bu zikirler
Teşekkür ederim.
Maddi bir ihtiyaç veya hayırlı bir kapı açılması için Hz. Musa’nın kullandığı bu duayı okuyabilirsin:
"Rabbi innî limâ enzelte ileyye min hayrin fakîr." (Rabbim! Bana indireceğin her hayra muhtacım.)
Ama içten okumaya özen göster sabret. 🙏🏻
Teşekkür ederim.
Maddi manevi sıkıntıda kalbin Rabbine yönelmesi çok kıymetli canım 🤍🍃
Kur’ân’ın tamamı şifadır ama özellikle sıkıntı anlarında “Hasbiyallahu la ilahe illâ huve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm” zikri çok okunur 🤲🌙
Ayrıca “La havle ve la kuvvete illa billah” demek de kulun aczini teslim edişidir.
Her duanın başına salavat, sonuna hamd ekleyip içinden geldiği gibi kendi dilinle de istemen çok değerli 💖
Yanında sıcacık bir çayını alıp kalbini sakinleştirmeye çalış, dua en güzel sığınak 🍵✨
Cevap
4Cevap
Samimi olarak yalilan her dua muhakkak kabul olunur. Kurani kerimde samimi sekilde dogruyu arayanin ve dua edenin dogru yolu bulacagi anlatiliyor;
Teşekkür ederim
Her nasip, vaktine esir.
Sabırla metanetli olacaksın.
Azimle başarıya koşacaksın.
Hz Musa nin yaptığı duayı yap tüm kalbinle ve samimiyetle..
varsa bana da soyleyin
Vardır
Maddi ihtiyacın varsa yardımcı olabilirm
Yokkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?