Bugün hoca efendimiz baş ağrısına ve nazara iyi gelen dua öğretti. ama zayıflamak için dua söylemedi siz zayıflama duası biliyor musunuz?
Sonuçta derdi veren Allah (cc) dermanıda verir dimi?
Sonuçta derdi veren Allah (cc) dermanıda verir dimi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunca yıllık inançlıyım ,hiç bana verilen irade ile rahatlıkla çözebileceğim sorunlara yaradanı karıştırmadım.
Sevgili şişman gizli, derdi veren gizli dermanı da verir elbet buna bir lafım yok ama bütün gün pc başında kıç büyütüp abur cuburla beslenip bir de üstüne Allahım lütfen beni zayıflat diye dua edersen bu biraz tuhaf kaçıyor.
Eğer şişmanlığın hastalığa bağlıysa bunun duası vardır tabii.
Yillardir Allah'im sen bu insanlara akil fikir ver diye dua ediyorum ama anliyorum ki kabul olmuyor.. Yine de Allah im sen bunlara akil fikir ver...
Yahu böyle soru mu olur tövbe tövbe sen derdin için en içten duanı edersin ellerini açıp yalvarırsın rabbin sana uygun görürse gerçekleştir. ama öyle zayıflama duası kaybolan kolyeyi bulma duası falan filan yoktur yani . :)
Din kardeşim sen sadece iman et gerisini allaha bırak
Amin mübarek kardeşim
Cevap
12Cevap
allah'ım, ben bu zamana kadar afedersin hayvan gibi yedim sıçmadım. bastım tatlıları bastım hamur işini löpür löpür yağ kaplandım. allahım nooolurr noolurr bu irikemikli kulunun yağlarını erit lüütffennn :((
Allah yardımcı olur da bu şuna benziyor.
-Allahım ben sabah akşam pc de oturayım ama çok param olsun olur mu, nolur Allahım
Buna benziyor... Spor yap spor.
cut.
allah iyiliğini versin cayı püskürttüm agzımdan soruyu okuyunca :(
Dualar bu kadar kurtarıcıysa , hastahanelere uğramayın. Dualar kurtarır ne de olsa
Kafa yapısına bak abi neyin kafası bu ne içiyosunuz siz ?
Az konuş, az gül, az uyu, az ye diyor PEYGAMBER EFENDİMİZ.
Zayıflama Duası ile alakalı birkaç kaynaktan yazı okudum. Tabi, öncelikle gerekli önlemleri alıp dua etmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Yemekleri yiyip sonra dua etmek biraz absürt kaçıyor.
Hahahahahahahha vermiş devayı boğazına hakim ol, hareket et
Zayıflamak için bir çaba sarfetme.Allahtan bekle sen.Bir gün uyanıcan böyle tam istediğin kilodasın falan.
Zayıflamak için duamı olurmuş daha neler az yersen zayıflarsın.
link al kardeşim .
Fatiha şifadır kendine oku hadisi tam hatırlayamadım ama böyle bir özelliği var fatihanın...
He a mk siz hiç uğraşmayın edin duayı babayı alırsınız.Allah sizi bekliyo zaten dua etseler de yapsam diye
ya abartıyosunuz ha yaptınığınız günah ...
allah akıl fikir versin
Şaka gibisiniz ya yemin ederim şaka gibisiniz.
olumsuz cevaplar almaya hazır ol mike :)
Yemeği kesmek en güzel dua
var kardeş
uzun mu olsun kısa mı?
doymadan kalkmak sünnet mesela
Kurşun döktürmeyi denedin mi
Sende beyin var mı ?
Yok artık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar