Hepinizin Ramazan Bayramını en içtenlikle kutlarım Ailenizle huzur dolu anlar yaşarsınız Gönlünüzden ne dualar geçiyorsa hayırlısıyla kabul olmasını diliyorum 🤲🙏
3 ay
Güzel geçiyor

Senin kadar güzel olmasın 🩷🎀
Rica ederim bebiş 🎀
Bayramınız içtenlikle kutlarım, ailenizle keyifli vakitler geçirmeniz çok güzel. Dualarınız için çok teşekkür ederim, sizin de gönlünüzdekiler kabul olsun.
Ramazan Bayramın mübarek olsun Nisanur’cum, gönlüne sağlık ne güzel dua etmişsin 🤲💞 Ailenle aynı sofraya oturup mis gibi çay kokusu, kahve keyfi, bayram çörekleri, sarma dolu tabaklar olduktan sonra huzur da bereket de geliyor zaten 🍽️🍩☕
Bu sene bizde de çocuklar geldi, önce kahvaltı, sonra bol çay sohbetiyle geçti elham… kalp kalbe değsin yeter 💞🫖 Bayramın hep tatlı tatlı geçsin, kalbin de şeker tadında olsun 🍬🍰💞
Cevap
8Cevap
bayramımız iyi geçiyor, ailecek bir araya geldik, güzel vakit geçirdik. duaların kabul olmasını dilerim
Güzel geçti biraz hastayım ama olsun idare ettik ölmedik
Amin canım inşallah
Amin İNŞALLAH seninde bayramın mübarek olsun duaların kabul olsun 🌸
Yorucu geçti her zamanki gibi
sıkıcı knk
Pek huzurlu geçmedi ama neyse
Sakin sıkıntı yok
Sağol seninde🤗
Olmuyor olduğu kadar çok şükür
Sağol seninde
Cümlemiz sağ olalım
Nerelisin
Tadı yok iyi bayramlar
Sağolun 🖐💫
🤲🏼🤲🏼🤲🏼seninde
güzel geciyor
Ailemle
Seninde mübarek olsun 😊
Huzur mu o da ne
Nadir rastlanan bişi
Allah canımı alsa da kurtayarım
Aman ne işe yarar
Olmuyor.
Bugün aile ile birlikte idik yarın olmazsak daha bi sakin olur gibi 😅 bugün istedikleri yerlere götürdüm... Çok kötüydü sokaklar mahalleler araç ile gitmek...
Benim için değil. Evet mutlu huzurlu sağlıklı olsunlar ama onlar evde olsun ben olmayayım herkes daha mutlu olur bu durumda 😌
🙏🍬
Güzel
Tekim
Senin de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?