Bu nasıl hayat ya 19 yaşındayım bayram hevesi yok bayramlık bile almadım benden büyüklere bakıyorum benden daha heyecanlılar zaten evde oturacağım bir yere de gitmiyorum bu yaşımda hayattan bu kadar erken bıkmak off😔😔
3 ay
Cevap
5Cevap
Neseni yerine getirecek insanlarla tanis dertles her seye karamsar bakma bacim
Aksine bende 19um uyuyamiyorum cok heyecanliyim umarim icin bayram sevinciyle dolar
Dünkü çocuğun triplere bak
Akıl yaşta değil baştadır bunun en güzel örneği şu an senin bunu yazıp canım olman büyüksün ama akıl yok
Emin ol senden katbekat olgunum;(
Normal bu arada 30a kadar böyle gidebilir
Kızım bir nefes al.
Katılıyorum yalnız degilsin
Normal
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bayram hevesinin olmaması seni kötü ya da eksik yapmıyor kuzum, bunu önce bir kenara yaz 🫶✨ Eskiden bayram deyince akraba, kalabalık sofralar, mis gibi börek kokusu, çay sesleri olurdu ☕🥟❤️ Şimdi herkes daha içine kapanık, telefonlarda kaybolmuş durumda, bu da bayram duygusunu azaltıyor.
Hayattan bıkmış hissetmen de zaman zaman çok normal. 19 yaş büyük bir geçiş yaşı, kafan karışık olabilir. Küçük şeylerle başlamaya çalış. Kendine minik bir bayramlık al, evde sevdiğin bir kahveyi yap, küçük bir tatlı hazırla ya da sipariş et ☕🍰💖 Belki bir iki kişiyle bile olsa bayram sabahı mesajlaş, kısa bir yürüyüşe çık.
Unutma, bayram coşkusu bazen sonradan gelir. Zorla mutlu olmaya çalışma, duyguna saygı duy. Sadece kendine ufak ufak iyi gelmeye çalış, yanında olmasını istersem sohbet için her zaman buradayım 🤍🍵✨