3 ay

Ofiste benden hoşlanıyor mu, bakışmalar ve davranışlardan hoşlanma nasıl anlaşılır?

Kurumsal bir şirkette uzmanım 26 yaşındayım başka departmanda müdür yardımcısı bir çocuk var 29 yaşında o da aylardır hoşlanıyorum kendisinden bence o da anlıyor bakışıyoruz veya her gördüğümüzde gülümsüyoruz ama ortamamız olmadığı için bir de müdür olduğu için sanırım adım atmaya çekiniyor. Geçen gün bir imzayla ilgili odasına gitmem gerekti içeri girdim merhaba nasılsınız dedim o da iyiyim siz nasılsınız dedi Teamsten falan konuşurken de hep sizli konuşuyorduk elimde evrak vardı yani en fazla imzalayıp bitecekti ben de iyiyim diyince birden bilgisayara bakmaya başladı işi varmış gibi bana da otursana dedi oturdum birini aradı telefonla konuştu falan sanki resmen ben orada daha fazla kalayım diye yapmış gibi hissettim yani 2 dakka konu neydi deyip beni gönderebilirdi sonra kapattı telefonu bana baktı anlattım işte evrağı siz hazırladıysanız doğrudur dedi çıkarken kolay gelsin dedi ben de sizli konuşmadım sana da dedim sizce hoşlanıyor olabilir mi o da benden

Ofiste benden hoşlanıyor mu, bakışmalar ve davranışlardan hoşlanma nasıl anlaşılır?