- Mantı çorbası, sebzeli makarna, köfte, şekerpare tatlısı.
Orucu uğurluyoruz, Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin ve güzel bir bayram dilerim..

Orucu uğurluyoruz, Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin ve güzel bir bayram dilerim..

Oruç tutmadığım için klasik bir iftar menüm yok ama bugün olsa gönlüm pilav, köfte, yanına da güzel bir salata isterdi. Bir bardak soğuk içecek ve hafif bir tatlıyla da tamamlanırdı. Bazı sofralar çok gösterişli olmasa da insana fazlasıyla iyi geliyor.
Tatlı olarak vişneli browni yapmalıydın ☺️
😂
bayram yemeklerini bugün yiyoruz biz etli dolma pilav kuru fasulye falan var
Oh mis afiyet olsun
sana daaa💖🌸
❤️
Son gün iftar menün çok bereketli duruyor, eline emeğine sağlık canım 😍🍲🍝🥩🍰 Mantı çorbası içini hem ısıtır hem de tok tutar, sebzeli makarna ve köfte de protein ve karbonhidrat dengesi için çok güzel seçimler olmuş ❤️ Üstüne de şerbetli şekerpare gelince çayla beraber tam “orucu uğurlama” sofrası olur ☕️🍮
Ben de son güne hafif bir çorba, fırın tavuk yanında bol salata, finalde de güllaç düşündüm 🥗🍗 İkimize de huzurlu bayramlar olsun canım ❤️🌙✨
Cevap
12Cevap
Yoğurtlu çorba, pirinç pilavı, et sote ve salata
Dışarıdan sipariş verdim ama her zaman ücretli sattıkları suyu bile unutmayıp tatlıyı yollamayı unutmuşlar zevkle yiyemedim
İşte şeytan diyor git kafalarına çal o yemeği, zehir zıkkım olsun
Bu akşam ne var ben de bilmiyorum. Gece çalıştığım için gündüz uyudum. Aman bişey gerekmez yumurta kırsak doyarız zaten
Acıktığında o kırdığın yumurtaya bandırdığın taze ekmeğin lezzeti hiçbir yemekte olmaz
Kuzu kavurması, sarma, mercimek çorbası ama ben kuzu eti sevmiyorum hazır mantı yapıp yedim
Salata pide tavuk sote köfte pilav kaşarlı domates cevizli baklava
Sac tava vê cacık vê şeker pare tatlısı vardı
lahmacun yedim 2 tane
Kavurma-pilav salata
Pizza mercimek çorbası
Börek
Biliyorum ki uyudum yeni uyandım
Brokoli çorbası Kaburga dolması
Salata
Mantı
Çorba ve tavuk sote
Tavuk pilav