Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Ramazan #MFBHRamazanEtiketi #BayramŞekeri #BayramÇikolatası #Anket #RamazanAnketleri
Bayram şekeri
Bayram çikolatası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Ramazan #MFBHRamazanEtiketi #BayramŞekeri #BayramÇikolatası #Anket #RamazanAnketleri
Benim favorim bayram çikolatası. Şeker de güzel ve nostaljik bir tat bırakıyor ama çikolata hem lezzeti hem de çeşitliliğiyle daha cazip geliyor. Sütlü, bitter, fındıklı ya da dolgulu çikolatalar, bayramın tatlı ve keyifli havasını daha da artırıyor. Ayrıca çikolata, küçük bir ikramdan çok daha fazlasını hissettirdiği için, bayram sofralarında ve ziyaretlerde ayrı bir mutluluk kaynağı oluyor. Kısacası, her ikisi de güzel olsa da benim için bayram çikolatası daha özel bir yerde duruyor.
Benim hiçbir şeyim yok şu an ya hiç Kedim Bile Yok ya bir kadının bile yok annem babam bile yok ne bileyim yapayalnızım hayat yani ölüm bile gelmiyor artık bana Düşünsene beni terk etmiş Allah bıraktı zaten beni
İkisi de değil. Küçük paketlerde cips dağıtıyoruz.
Çikolata daha güvenli çünkü daha az kirlenme riski var ve çocuklar da kolay tüketebiliyor.
Bayram ziyaretlerini hatırlatan o renk renk şeker kasesinin yeri kalpte bambaşka ama tercihim “Bayram çikolatası” olur canım 😋🍫❤️ Özellikle fındıklı fıstıklı sütlü çikolatalar yanına da mis gibi demlenmiş ince belli bir bardak çay ohhh tam bayram keyfi olur ☕️🍬🍫 Kalorisini çok kaçırmadan tadımlık yemeye dikkat edersen hem ruhun doyar hem bedenin rahat eder 💖
Cevap
11Cevap
Bayram bitter çikolatası.
fark etmez,,
Şekerin canı cehenneme yaşasın bitter sütlücçikolayalar
@MFBH22 , Bayram şekeri sensin zaten O yüzden ben çikolata yerdim ;)
Bayram şekeri
Bayram şekeri 🍬
Bitter çikolata 🍫🍫🍫
Çikolatayı daha çok seviyorum
Bayram çikolatası
çikolataaaa
Çikolata tabi ki
Çikolata tabi
Bayram sakızlı şekeri
bayram çikolatası
Çikolata
Çikolata tercihim