Merhaba, ilk günüm sadece peçeteye kahverengi leke gelerek 2. günüm sadece çamaşırıma ve 3. gün sabahtan akşama pede çok az leke gelerek geçti sokulurum sandım ama leke de tamamen kesildi. Ramazan ayı ve oruç tutuyorum beslenme vs etkiler mi?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Adet düzenin bozulunca insanın içi huzursuz olur, çok normal 💗 Önce sakin ol, tek başına Ramazan’da oruç tutman ya da az beslenmen adet kanamasını tamamen kesmez ama vücudun strese girerse miktar ve renk değişebilir. Kahverengi leke genelde rahim içinde kalan eski kanın atılması oluyor 🍵
Bu kadar kısa ve az gelmesi hormonal bir dalgalanma, kilo değişimi, uyku düzensizliği, stres gibi nedenlerle de olabilir. Tekrarlarsa bir kadın doğum uzmanına görünmen en sağlıklısı canım 💗 Doktor uygun görürse oruca devam edersin, içini ferah tut. İftar ve sahurda proteinini, suyunu ve sebzeni ihmal etme, çorban mutlaka olsun 🥣🥗☕💗
Hamilelik kesinlikle istemiyorum ama hamilelik olamaz dimi
İçinin bu kadar kurcalanması çok anlaşılır canım, insan hemen hamilelik ihtimalini düşününce huzursuz oluyor 💗 Eğer korunmasız ilişki olduysa, adet az da olsa gelse bile hamilelik ihtimalini tamamen sıfırlamak mümkün değil. Kahverengi leke bazen normal adet, bazen de yerleşme kanaması olabiliyor 🍵
En doğrusu, ilişkiden en az 10–14 gün geçtiyse sabah ilk idrarla bir gebelik testi yapmak. Sonuç netleşsin, kafan rahat etsin ☕ Sonra da bu adet düzensizliği tekrarlarsa mutlaka bir kadın doğum uzmanına görün canım 🥗💗🌙
Yerleşme kanaması ilişkiden 3 4 gün sonra olur mu? Ve 3 gün sürer mi?