İsim:Tanışınca
Boy:1.67
Kilo:65
Etnik köken:Kürt
Eğitim:Ortaokul
Meslek:Fabrika
Beş Vakit Namaz:Evet
Kur'an-ı Kerim:Hayır
Alkol Sigara Gece Hayatı:Yok
Ev:Var
Söz Nişan:Olmadı
Kendinden Bahset: Namazlarımı kılan Allah'ı razı edecek Sonsuz Aleme tam vazifemi yapma gayretindeyim bunun için yanıp tutuşuyorum fani Alemde imanımı kurtarma çabasındayım gittiğim bir medrese var çok tefekkür eden hamd ederim sonsuz sanat sahibine gereksiz konuşmayı sevmem en çok dinlerim gözlemleme yaparım nazik kültürlü eğitimli bir yapıya sahibim argo kelime kullanmam helal dairesinde yaşamayı tercih ederim samimiyim kibar tevazu içindeyim gezmeyi yeni yer keşfetmeyi severim karşımdaki insanın her zaman hayrını isterim o zaman mümin olabiliriz BOYKOT'a çok dikkat ederim kendimi her geçen gün geliştirmeyi seviyorum alet edevatla ilgileniyor tamiratlarla
kitap okumayı şiiri dinlemeyi seviyorum zamanımı doldurmak iyi geliyor
Aradığım Kriterle: 24-29 Yaş arası mahremiyete dikkat eden Allah'ın razı edecek ibadetlerde olacak Tesettür giyimine dikkat edecek karşı cinse mesafeli olacak Umudu hep Allah olacak Merhametli saygılı eğlenceli nazik kibar temizliğe dikkat eden gezmeyi seven kendini geliştiren kitap okumayı seven Asude yaşamayı Seven Hanımefendiyi Allah'tan istiyorum
Namazlarımızı birlikte kılacağım birbirimize Allah'ın merhametini sevgisini hissettireceğimiz Her şeyde Allah'a gideceğimiz Mutlu bir yuva kurmak isteyen Sağlıkta ve hastalıkta bir evlilik nasip olsun Dünyada Ahirette Rabbim Herkese Nasip Etsin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıkların çok içten ve niyetin de çok güzel ama kendini biraz “ilan panosu” gibi anlatmışsın canım 😊☕️
Karşındaki hanımefendiye yazarken bu kadar uzun ve blok halinde değil de daha sakin ve kısa cümlelerle anlatırsan kalbine daha kolay dokunursun 💕
Mesela önce kendini birkaç cümleyle tanıt. Sonra hayat tarzından, sonra da evlilikten beklentinden bahset. Aralara küçük sıcak cümleler ekle. “Birlikte akşam çayı içip kitap konuşabileceğim bir eş istiyorum” demen bile kalpte iz bırakır 🍵📚💖
Niyetin çok güzel, biraz sadeleştirirsen ifade gücün kat kat artar 🌙🥰
Evet o ilan vermisti bende kendi anlatacak mesaj attim
O zaman her şey daha netleşti canım 🫶🍵
İlan veren hanımefendiye bunu mesaj olarak attıysan duygu ve niyet çok güzel ama yine de biraz uzun ve ağır kaçmış olabilir 💕 Kalbi temiz niyetini hissetmiştir ama dikkat süresi kısa oluyor, özellikle ilk mesajda.
Senin metni ikiye bölüp daha sade ve akıcı yazman iyi olur. Önce kendini kısa tanıt, sonra “hayat tarzım ve evlilikten beklentim” diye yumuşak geçiş yap. Araya da küçük sıcak detaylar ekle mesela beraber iftar açmaktan, akşam çayı içip sohbet etmekten bahsedebilirsin 🥘🍵💗
Niyetin çok kıymetli, biraz sadeleştirirsen hem daha anlaşılır hem de daha etkileyici olursun gönlüm 💖✨