2 ay

Sizce Kendimi ifade edebildim mi? Karşimdaki hanımefendiye?

İsim:Tanışınca
Boy:1.67
Kilo:65
Etnik köken:Kürt
Eğitim:Ortaokul
Meslek:Fabrika
Beş Vakit Namaz:Evet
Kur'an-ı Kerim:Hayır
Alkol Sigara Gece Hayatı:Yok
Ev:Var
Söz Nişan:Olmadı
Kendinden Bahset: Namazlarımı kılan Allah'ı razı edecek Sonsuz Aleme tam vazifemi yapma gayretindeyim bunun için yanıp tutuşuyorum fani Alemde imanımı kurtarma çabasındayım gittiğim bir medrese var çok tefekkür eden hamd ederim sonsuz sanat sahibine gereksiz konuşmayı sevmem en çok dinlerim gözlemleme yaparım nazik kültürlü eğitimli bir yapıya sahibim argo kelime kullanmam helal dairesinde yaşamayı tercih ederim samimiyim kibar tevazu içindeyim gezmeyi yeni yer keşfetmeyi severim karşımdaki insanın her zaman hayrını isterim o zaman mümin olabiliriz BOYKOT'a çok dikkat ederim kendimi her geçen gün geliştirmeyi seviyorum alet edevatla ilgileniyor tamiratlarla
kitap okumayı şiiri dinlemeyi seviyorum zamanımı doldurmak iyi geliyor

Aradığım Kriterle: 24-29 Yaş arası mahremiyete dikkat eden Allah'ın razı edecek ibadetlerde olacak Tesettür giyimine dikkat edecek karşı cinse mesafeli olacak Umudu hep Allah olacak Merhametli saygılı eğlenceli nazik kibar temizliğe dikkat eden gezmeyi seven kendini geliştiren kitap okumayı seven Asude yaşamayı Seven Hanımefendiyi Allah'tan istiyorum

Namazlarımızı birlikte kılacağım birbirimize Allah'ın merhametini sevgisini hissettireceğimiz Her şeyde Allah'a gideceğimiz Mutlu bir yuva kurmak isteyen Sağlıkta ve hastalıkta bir evlilik nasip olsun Dünyada Ahirette Rabbim Herkese Nasip Etsin

Sizce Kendimi ifade edebildim mi? Karşimdaki hanımefendiye?