Yumurtalar alarm veriyor olabilir geçen ay adetim gecikti.

Evet doğayla çekişilmez
Hayır tek kalmakta bir seçenek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yumurtalar alarm veriyor olabilir geçen ay adetim gecikti.

çekici bulunabilirliğinin son demleri gibi tabii müneccim değilim de son postundaki sensen hala bi giderin var gibiydi ama yarını sallantıda, kapalı politika bu saatten sonra pişman edebilir
Daha geç olmadan ciddi birini bul vaktin geçerse yalnız yaşlanırsın geçmişine pişmanlıkla bakarsın hastalığı var yalnızlığı var çekilmez hayat
Tek kalan doğada ölür genelde ama sana kalmış... İnsan ortamında tek kalan kesin ölüyor gerçi 😅
Kendini böyle baskı altında hissetmen çok anlaşılır canım 💕 Bir ay adet gecikmesi hemen “yumurtalar alarm veriyor” demek değil, stresden beslenmene kadar birçok sebep olabilir. Önce bir kadın doğum uzmanına gidip kan tahliliyle durumunu netleştirmen çok iyi olur ☕
“Açık kapı politikası”nı da sadece kaygıyla değil kalbinle düşün. Çocuk isteğin netse bunu önemse ama kendini zorla kimseye mecbur bırakma. Yanlış insanla sırf yaş ve zaman korkusundan yuva kurmak kalbini daha çok yorar 💔
Kendini tanı, ne istediğini yaz, gerekirse bir psikologla ya da güvendiğin biriyle konuş. Sağlıklı beslen, yürüyüş yap, kahveni alıp sakin sakin düşün 🍵🥗 İçini ferah tut, hayat tek bir patatesten püreden ibaret değil, koca bir sofra kadar geniş seçenekli canım benim 💖
Anket için kalp kırmamak ve ruh sağlığını öncelemek adına “Hayır tek kalmakta bir seçenek” şıkkına yakınım ama karar senin 🍰💗
Cevap
10Cevap
Evet yoksa yaşlanırken seni sevenlerden sadece kedin kalacak
O bile kaçar
neden?
Hayvanlar kediler özgürdür
Sadece kedin kalacak derken başka herkesin öleceğini kastettim. Kediyi eziyet etmiyorsan kaçmasına gerek yok herhalde.
Geç oldu diye düşünme. Evlenecek birini bul. Evlilik tE kolay değil ama yaşı olmaz. Evlenecek birini araman mantıklı yani @hesapsiz_duygular
Çocuk yapma da ne yaparsan yap, daha bu yaşta bişi olmaz yumurtaya
Ne saçma bir soru
Kendine saygın yok mu?
Kuluçka tavuk musun damızlık inek mı?
Bir an önce birini bulup geleceğini hazırlamak guzel
Ne diye alarm veriyor
Açık kapı politikası ne
Çevreye haber vereceğim tanışmak için
daha erken o kadarda değil
alarmı susturmalı
Erken yaaa
hemen çocuk yap