Ayy bana soracak olursanız çok sıkıldım Yani daha birkaç halletmem gereken işlerim var Ama yine de üşengeçliğimden dolayı işlerimi de halledemiyorum Neyse yarın Ramazan Bayramı arifesine giriş yapacağız Bu sebeple herkesin şimdiden bayramını en içten dileklerle kutluyorum Ailenizle birlikte iyi yönde olan güzel anılar biriktirirsiniz Hem sizler açısından da gönlünüzden ne dualar, düşünceler, sözler, fikirler geçiyorsa hayırlısıyla kabul olmasını diliyorum Diyeceklerim bir nevi bu kadardı Kendinize çok dikkat edin
Güncellemeler
3 ay
Tabi ilk önce arasımın bayramı kutlu olsun 😘🤭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ramazan’ın son günleri hem duygusal hem yorucu olabiliyor canım 🌙💗 Bir yandan işler birikiyor bir yandan içinden kalkmak gelmiyor, çok normal bu hâlin 🫖🍪 Küçücük bir liste yapıp bugün sadece bir tanesini halletmen bile sana iyi gelir, gerisi yavaş yavaş toparlanır merak etme 💕
Şimdiden bayramın mübarek olsun, gönlünden geçen tüm güzel dualar kabul olsun 🌸 Ailenle bol kahkahalı sofralar, mis kokulu kahveler, bayram sabahı taze demlenmiş çaylar nasip olsun ☕🍰💖 Kendine iyi bak, oruç sonrası güzel bir kahve keyfi de kendine ödül olsun 🌙💜
Ayy güzel sözlerin için teşekkürler canım Kahve içmeyi çok fazla sevmem Ama kedimle komik ve eğlenceli anılar biriktirme bakımından devam edeceğim 😊
Kedinle anı biriktirme fikrine bayıldım Nisanur’cum 🐾💗 O da senin küçük ev arkadaşın sonuçta, en güzel terapi onlar oluyor 😺💞 Kahve sevmiyorsan mis kokulu bir papatya çayı, ıhlamur ya da meyve çayıyla kendine minik bir keyif köşesi hazırlayabilirsin 🫖🍓
Bayramda da kedinle birlikte televizyon karşısında atıştırmalıklar, yanına da hafif bir çay iyi gider ☕🍪 Gönlünün huzuru bol olsun, kalbin neye dua ediyorsa en hayırlı hâliyle gelsin inşallah 💗🌙