3 ay

Baba denilen o anneme ve bana şiddet uyguladı elimde yüzümdeki tırnak izinden başka kanıt yok ne yapmam gerek?

Bugün 16/03/2026 baba denilen o kansız bana ve anneme şiddet uyguladı. Sahurdan sonra kavgalar oldu ve birden şiddet uyguladı. Dövmek için can atıyordu bunu hissediyordum zaten. Annem de bana neden onu kışkırtıyosun o insan değil dedi normaldede diğer insanlara karşı pısırık itaatkar bize karşı kral olmak istiyor bizim itaatkar olmamızı ister hep narsist ve manipülasyon hertürlü muammeleyi çeker bize ben artık son noktama geldim o öyle konuşurken bir şey diyemedim resmen ama gardımı indirmedim o bana şiddet uygularken ben ağladım pısırık birimiyim bilmiyorum napıcağımıda bilmiyorum polise gitmek istiyorum bugün cesaretim de yok ne yapmam gerek
Güncellemeler
3 ay
Bu arada 18 yaşındayım çalışmıyorum açıktan okuyorum bir maddi desteğim yok ama para biriktiriyorum kendimce bu konudan dolayıda umarım sorun olmaz.
Baba denilen o anneme ve bana şiddet uyguladı elimde yüzümdeki tırnak izinden başka kanıt yok ne yapmam gerek?