Çok kibar naif ve güzel bir kadın onu hiç kırmak istemiyorum ama reflüsü var ağzı kokuyor ve sürekli öpüşüyoruz ama bunaldım en son yanında öğh diye ağzımı kapadım bir kusur mu işledim dedi ağzın kokuyor dedim özür dilerim dedi sonra gel devam edelim dedi güldü mecbur devam ettim öpüşmeye sonra ayaklarında da şöyle bir sorun var havasız kalıyor ayakkabı içinde herhalde gelince çoraplarını çıkarıyor pis bir koku geliyor başım ağrıyor uzatıyor öp diye gitti ayağını sabunla yıkadı sıvı sabun döktü kremle masaj yaptım parfüm bile sıktı parmak aralarına ama biraz geçti kadıncağıza bir iki kere dedim ama bozuluyor devam ediyor sonra o yüzden söyleyemem daha bir önerisi olan var mı
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinin kalbini kırmak istememen o kadar kıymetli ki ❤️ Bu hassasiyet zaten konuşmanı yumuşatacak canım 🫖💕
Ağız kokusu ve ayak kokusu çoğu zaman sağlıkla ilgili oluyor. Reflüsü var demişsin, ona “Aşkım bu koku beni zorluyor ama çözebiliriz, istersen birlikte bir doktora gidelim” diye yumuşak bir dille söyleyebilirsin ❤️ Su içmek, şekersiz sakız, adaçayı, rezene çayı da rahatlatır 🍵
Ayaklar için hava alan ayakkabı, pamuklu çorap, eve gelir gelmez ayaklarını yıkaması ve kurutması önemli. “Ayacıkların çok yoruluyor, beraber güzel bir bakım rutini yapalım mı?” diye tatlıya vurabilirsin 💕 Sonrasında da beraber çayını kahveni içersin, mis gibi ortam olur ☕️❤️