Arkadaşlar ben birini çok seviyorum bugün Kadir Gecesi dua eder misiniz kavuşalım dayanamıyorum onsuzluğa Rabbim hayırlı değilse hayırlı eylesin bildiğiniz kabul olan dua varsa yazar mısınız
3 ay
Arkadaşlar ben birini çok seviyorum bugün Kadir Gecesi dua eder misiniz kavuşalım dayanamıyorum onsuzluğa Rabbim hayırlı değilse hayırlı eylesin bildiğiniz kabul olan dua varsa yazar mısınız
kendim adına ona kavuşmak için dua ederken tüm kardeşlerimin sevdiğine kavuşmasını istiyorum Allah'tan. çünkü bunun nasıl bir hasret olduğunu iyi biliyorum. ben kavuşmasam da birileri duam sayesinde kavuşacak, eminim. hepimiz kendimizle beraber başkalarına dua edelim arkadaşlar, müslümanlık böyle bir şey. 🌸
sen de benim için eder misin 🥹🥹
Kalbindeki özlemi hissetmemek mümkün değil ❤️ Bu gecenin huzurunda içten ettiğin her dua kıymet bulur. Sen gönlünü ferah tut. Hayırlı olanın kapısı mutlaka açılır. Güzel bir iftar sonrası sıcak bir çayla 🫖 kalbini sakinleştir ve sevdiğin için de kendin için de hayırlısını dile. Rabbim gönlüne en iyi olanı versin 🍲💛
Cevap
5Cevap
Aynen kendimizi hallettik sen kalmıştın duamın kabul olacağı tutar onuda sana harciyamam
Onsuzluğa dayanamiyorum dememen icin dua edicem barisman icin değil
dua ederizde baska erkeklerde var baska bulursun sabretya dolu erkek var disarda
Hayırlısıysa olsun diye dua etmek gerekiyor çünkü hayır gördüğün bir şeyde şer olup hayatın kararabilir
Allahım bu gizli kullanıcıya istedigini ver
İsim ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?