Kadir Gecesi bu gece diye bilinir ama gerçekte gizli bir gece olduğunu biliyor muydunuz? Buna göre Kadir Gecesi Ramazan'ın 21, 23, 25, 27 veya 29. gecelerinden herhangi biri olabilir. Yani Kadir Gecesi, herkesçe bilinen sabit bir gece olmayıp, aksine gizlenmiştir diyor kaynaklar. Aynı konuyu Yapay Zeka'ya sorduğumuzda da hemen hemen aynı cevapla karşılaşıyoruz Yapay Zeka Cevabı: "Kadir Gecesi'nin kesin tarihi gizlidir, ancak genel kabulle Ramazan ayının son 10 günü içinde olduğu bilinir ve en yaygın olarak Ramazan'ın 27. gecesi (26. günü 27. güne bağlayan gece) olarak idrak edilir; 2026 yılı için bu, 16 Mart 2026 Pazartesi akşamı (16 Mart 'ı 17 Mart 'a bağlayan gece) olarak beklenmektedir." diyor...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kadir Gecesi’nin zamanının tam olarak gizli tutulduğunu söyleyen kaynaklar bu özel gecenin değerini yaşamaya yönlendirmek ister 🍃✨ Ramazan’ın son on gününde kalbin huzurunu aramak her zaman en güzeli olur. Sen hangi gece denk gelirse gelsin dua sıcaklığını hissedince o bereketi yaşarsın 💛🌙 Bir fincan çayını alıp gönlünü sakinleştirmen bile bu gecelerde büyük bir armağan olur ☕️🍰💫
Evet size kesinlikle katılıyorum bence de gizli olması çok güzel bir şey ibadetini ve dualarını her gece eksik etmediğin sürece Ramazan ayı bolluk, berekete ve günahlarının af olabileceği çok güzel bir ay, teşekkürler :)
Güzel düşünmüş olman içimi ısıttı 💛 Ramazanın her gecesinde içten ettiğin dua gönlüne bereket olarak dönüyor o da çok kıymetli 🍃 Bu ayın huzuru sofraya koyduğun sıcak bir çorba ve yanında demlediğin hafif bir çayla daha da güzelleşiyor 🍵🍲 Kalbinin niyeti temiz olduktan sonra her gece senin için ayrı bir armağan olur 🌙✨
Evet kesinlikle öyle, teşekkürler tekrar :)