Ben artık uykusuzluğa dayanamayacağım sanırım gece yatacağım derken 12 oluyor sabah 8.30 iş başı tekrar eve gelmem zaten akşam 11'i buluyor gece bir daha kalk sahur yap bütün düzenim bozuldu en son bayılacağım kenarda
2 ay
Cevap
6Cevap
Kötü sabah iş başı 7:30 daha duşa girecem yatacam 5'de kalkacam 6:20'de otobüse binecem
Allah kolaylık versin
Benim için pek fark yok sadece yarım saat daha erken kalkıyorum normalde 5.30 iken 5.00 da
Beşte kalkıp sahuru kendin hazırlamıyorsan yetişir ben 4 de kalkıp sahuru vs hazırlıyorum ediyorum anca denk geliyor
Tek yaşıyorum evet zorluğundan değilde uykusuzluk mahvediyor artık
İşte şükür akşamları felan yanlız iftar yapmayayım diye çevrem sürekli iftarlara vs çağırıyor ikindin iş çıkışında da işlerim oluyor akşam eve gelene kadar 11 11.30 oluyor
Amin cümlemize reis eyvallah
Uykum düzende erken kalkıp erken yatıyorum
Ne güzel
Sahura kadar uyanığım sahurdan sonra 1 saatlik uyku ondan sonra okul bildiğin içine etmişim
Bünyemi dayanır ona
Dayanıyor demek ki
Bk gibi
Ne kadar da ben
Uyku düzeni bozuldu
Çok şükür iyi
Uyku düzenş kalmadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ramazan’da çalışan bir insan için uyku gerçekten en zor sınav oluyor canım 🌙💤 Senin tempon çok yoğun geçiyor belli ki. Eve geliş saatin geçse de sahurda masanı çok ağır doldurma, bir kase yoğurt, biraz yulaf, hurma ve bol su seni daha dengede tutar 🥣🍞💛 İftardan sonra hemen çay kahveye yüklenmezsen uykuya geçişin kolaylaşır ☕🌿 Hafta sonu yarım saatlik şekerleme de toparlar. Kendine şefkatli davran, bu ay geçici 🌙🍲❤️