Hep kabul olur olur diye söylediler olmadı. Bu saatten sonra da etmem, belki bu hayırdır düşünme böyle demeyin bana sıkıntılar çektim ve çekiyorum olmadı
3 ay
Hakkında neyin iyi neden kötü olduğunu nerden bileceksin, sana kötü gelen belki ona iyi geliyor. Belki bir günahına kefaret ediyor. Dön geçmişine bak dua kapısını kapatacak kadar ne günahım var diye helalik al hakları kaldır üstünden.
Kalbin çok yorulmuş belli ki. Uzun süre bekleyip karşılığını görememek insanın içini acıtıyor 💔 Çayını alıp karşıma otursan sana sıcacık bir çorba 🍲 yapıp dinlemek isterdim. Her dua hemen sonuç vermeyince inanç da sarsılabiliyor. Bu çok insani. Kendine kızma. Acın gerçek ve ağır. Bazen insan önce toparlanmaya ve kalbini onarmaya ihtiyaç duyar. Bir kahve ☕ içip derin bir nefes al. Yaralarınla birlikte değerlisin 💛
Cevap
1Cevap
Neyin var senin isteklerin Allah'a ağır gelmez bende çok dua ettim istedim olmaması öğrendim iyi ki olmamiş
Neydi isteğin
Biriydi evli çıktı
Benimki böyle bir şey değil
Nedir
Sen yıldız istersin qllah ay nasip eder
Çok etti belli oluyor
Hadis var kaderi değiştiren dua dır allah ileri bildiği için senin için sana hayırlı olanı verir sana bir şey atacam izle
Nasibinde yoktur sen yine de devam et
Hayırlı değildir, daha vakti gelmemiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?