Allaha inancımı kaybettim, dualarım kabul olmuyor gibi hissediyorum sizce neden?

Ben çok zor süreçlerden geçtim ihanete uğradım arkadaşlarımla aram açıldı çevremde kimse kalmadı ama ben herkesin hep yanında oldum. Devlete atanıp yeni bir hayat kuruyum dedim hayalim polislikti yemedim içmedim 1 yıl 25 kilo verdim herkes önce polisliğe hazırlanmaya başladım sabah 8 de koşu yapıyordum benden çok sonra başlayan bir arkadaşım vardı çok kötü birisiydi onun bunun arkasından hep konuşurdu o kazandı gitti ben ise namazımda dualarım da kazanmayı hep diledim ama kabul olmadı. Sonra jandarmaya başvurdum bari onu kazanayım dedim 1 puanla sıralamaya giremedim sevdiğim adam da beni reddetti o psikolojiyle oturup 3 ay da KPSS ye tekrardan hazırlandım jandarma için çünkü yaşımdan dolayı son hakkımdı çok iyi puan aldım yine dualarımda Allaha yalvardım bana nasip et kazanmayı diye her yıl aralıkta gelen ilan gelmedi yaştan dolayı bu sefer başvuramadım jandarmaya. Kimse beni arayıp sormuyor durduk yere değer verdiğim arkadaşlarım benle konuşmayı kesiyorlar ben aramasam aramıyorlar. Kimseye kötülüğüm dokunmadı ama şunu anladım ki Allah hep kötülerin yanındaymış ben yıprandım hayata karşı yaşama isteğim artık yok ölümü bekliyorum sadece Allaha da inancım kalmadı ben ağlayarak ona yalvardım ama asla yüzümü güldürmedi. Demek ki Allah her zaman kötülükleri seviyormuş

Allaha inancımı kaybettim, dualarım kabul olmuyor gibi hissediyorum sizce neden?