Ben namaza yeni başlamış birisiyim odağım çabuk dağılıyor yüz kere de söyledim dedim ki ben namaz kılarken odama girmeyin ses yapmayın televizyonun sesini son ses açmayın ister istemez dikkatim dağılıyor hangi rekatta olduğumu karıştırıyorum sureleri karıştırıyorum diye. Sonra telefonum çaldı ben namaz kılarken annem de geldi aldı telefonumu açtı konuştu. Alıp açıp konuşması bir şey değil ben namaz kılıyorum başka odada konuşmaya devam et yanımda konuştu da konuştu bir oldu sureleri karıştırdım iki oldu toparlamaya çalışıyorum namazımı derken en son sinirlenip namazımı terk ettim. Defalarca söylememe rağmen neden yanımda konuşmaya devam ediyorsun dikkatimin dağıldığını biliyorsun senin yüzünden namazı terk ettim dedim. Namazı terk etmenin büyük günah olduğunu bildiğim için ağlamaya başladım ağladıkça hırçınlaştım sonra annem kendi namaza durdu ve benim namazımı terk etmeme sebep olup namaza durduğu için çok tahrik oldum ve dedim ki eğer benim namazımı terk etmemin sebebi olduğun halde o kıldığın namazını kabul ederse Allah ben o Allah’a da inanmıyorum dedim öfkem geçmedi sakinleşemedim hayatımı mahvettiniz hep sizin yüzünüzden elimi attığım her şeyden mahrum kalıyorum. Sizden nefret ediyorum dedim. Beni dinden imandan çıkarıyorsunuz siz şeytansınız falan bir sürü şey söyledim namaz da kılmıyorum bu saatten sonra vs dedim. Daha sonra diğer namaz vakti girmeden pişman oldum çok ağladım yeniden abdest aldım 3 kere şehadet getirdim namazı kıldım tövbe ettim sizce kabul olmuş mudur?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer