Yani bazen çok beğeniyorum kendimi bazen o kadar çirkin buluyorum ki dışarı çıkmak dahi istemiyorum en ufak şey benim için çok büyük bir şey bu durumu yaşayan var mı?
3 ay
Yani bazen çok beğeniyorum kendimi bazen o kadar çirkin buluyorum ki dışarı çıkmak dahi istemiyorum en ufak şey benim için çok büyük bir şey bu durumu yaşayan var mı?
Kendi fotoğraflarini üzerine giydiklerininkendine yakıştıramaz bazı karakterler bunun için en iyi yöntem kendini sevmekten geçer dışardaki insanlar nasıl düşünür demeyi bırakıp giydiğin şeyleri kendine yakıştırmayi bil kendini sevmesen de bugün de çok güzelim de kendini motive et büyük etkisi var
Ama iste aynaya bakınca güzel göremiyorum böyle cok kotu hi his
Kanka bende öyleydim şimdi ise tam tersi oldum biri bana şu sana yakışır al diyor ben yakıştırmiyorum kendime iyi veya kötü alıyorum giyiyorum biri bu olmamış dese umursamiyorum çünkü dışındaki giydiğin kıyafet içindeki karakterini ortaya çıkarır başkasının karakterinin üzerinde etkisi olmasın
Evet ama ben yapamıyorum işte böyle içime işlemiş o duydu çıkamıyorum çok yoruldum
Psikolojik olmuş seninkisi birinden tavsiye al
Yüzüme bi kac işlem yaptirdim ve 4 5 ay bu duyguları beklemedim o kadar rahattım ki kendidimi seviyorum hersey iyi güzel gidiyor ama birsey oldu sonradan yine kendimi beğenmemek basladim
Çevren yüzünden kanka çevrendeki insanlar farkında olmadan seni etkiliyor
Aynada bir gün kendini çiçek açmış gibi görmek bir gün solmuş hissetmek çok insani bir durum canım ❤️ Ruh hâlin yediklerin uykun hatta hormonların bile bunu etkiler. Sen kendine dış görünüşten ibaretmişsin gibi yüklenince kalbin yoruluyor ☕️🍰 Oysa güzellik dediğin şey bir tebessümde saklı. Kendini sevdiğin günlerin hatırına sıcak bir çay koy 🍵 kalbini besle 🍲 Sen değerlisin bunu unutma ❤️
Cevap
3Cevap
Durum ne olursa olsun kendimle barışık olmak çok önemli
Bunu başarmak çok zor
Ben cok zorlanıyorum gerçekten kendimle hiç barışık değilim güzel olan yerime 40 bahane üretir o yeri kötü görürüm mesela bıktım artık
Aynada kendine sürekli baktığında olabiliyor ama psikolojik bir durum kendini her zaman iyi hissettt
24 saat ayna ile bakışıyoruz gerçekten odamda 3 tane ayna var
Aynasız yapamıyorum evimin her yerinde mutfak ta bile boydan ayna var
Napıyosun sen o kadar ayna ile sıkıntılımısın 😬 hepsini kır at kendini motive et fazla baktıkça yüzünde kafanda farklı şeyler görüp takılırsın
Yapamiyorum işte olmuyor çocukluğumdan beri böyle geçmiş çok yoruldum şu an bile ayna karsisindayim
Kendine zarar veriyosun farkında değilsin bu kadar stresli olma bence kendini beğenmen lazım sen beğenmemek için herşeyi yapıyosun sanki
Valla ne diyim bilemedim ki doğarken de ayna karşısında mı doğdun acaba şaka bi yana ama biraz pozitif olmaya bak sen yoksa erkek yaşlanırsın
.( tek buda değil başka şeylere de çok takıyorum hersey 4 4 luk olmalı gibi takıntım var temizlik takıntım da var hersey güzel olmalı ama çok yoruyor
Allah sana yardım etsin evliysen eşine de etsin zor bir durum yani sürekli stres halindesin takıntı psikolojik bir baskı kurmuşsun kendine yazık ediyosun bence
Evet.( ama cocukkende böyleydim ben hep boleyim geçmiyorsa kardeşlerim de böyle benim gibi daha farkli takıntılar ama
Normsl birszda kendini kafans takmanın eseri
Çok takıntiliyim
Tkıntı insanı hasta eder hayatı zindan eder bunu aşmalısın
Biliomusun hayatım tamda zindan dedin gibi dışarı çıkmak bile bana yük geliyor haftada 1 kez çıkmak bile sanki her gün dışarı çıkmışım gibi hissettiryor kendimi güzel bulmazsam o gün dışarı adımımı atmiyorum
Öncelikle kendini güxelmolmsk şsrtmslasını bırsk giyin ayna karşısına geç bak sonra süslen nasıl oldu diye değil böyle çıkmalıyım düşüncenle hareket et ben istediğşm gibi giyinşrşm demeuş bemimset başkasının nasıl olmuş demesini düşünme
Evet ama yapamiyorum 4 4 luk olmayı kafama koymuşum en ufak şey de dışarı çıkmayı reddediyorum
Yaparsın öyle olduğunda kendine sorma birini bul nasıl olmuşum de seni gazlasın bunu dene mutlaka kendinden uzaklaş
Hmm ama hiç ardasim yok
Ozaman sanldsnda olsa srkadaş edin kendine ki sana biraz destek olsun birilerş
Deniycem teşekkür ederim
Umarım faydalı olur iyi birşlerşni bulursun ve bu takıntıdan kurtulursun iyi geceler
Hayırlı geceler ❤️
Gayet normal
Hmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?