Allah'ım dilim bile hassas, yanınca birkaç gün sonra geçiyor, buz emiyorum başka neler yapılabilir?
2 ay
Maalesef bu aceleciliğimin bedelini ben de bir gün ödeyeceğim diye korkuyorum biraz yavaş yiyeyim sabredeyim diyorum ama olmuyor her seferinde Boğazım yakıyorum
Sıcak yiyeceklerin ardından dilinizi soğuk süt veya yoğurtla, ılık suyla yıkayabilirsiniz. Çiğnenebilecek bir muz dilimi, bal veya biraz limon suyu da rahatlatır.
Sıcak şey tüketmekten uzak duran birisiyim. biraz soğduktan sonra içerim
bazıları kaynak seyler yiyip iciyor agizlarina bir sey olmuyor ya, ben de senin gibiyim ılıklasinca tuketiyorum
tabii ki hem mideye, agiza, gırtlağa her yere zarari vardir. sicak seyler hic tuketmemek en iyisi
en sevdiğim en sevdigim hsshhshs😋
rica ederim ne demekkkk
Bazen hüp diye çekersem kdaf
hüplet gitsin 😃 hahshs
💋♥️
Aman frambuazlıçilek, sıcak çorba ya da taze demlenmiş çay dilini hemen yakabilir 🌶️☕ Dilin hassassa daha da uzun sürer. Ilık süt içmek ya da yoğurt yemek dilini rahatlatır 🥛🍚 Balı küçük bir miktar diline sürüp bekletmek de iyileştirici olur 🍯 Buz emmek iyi ama direkt teması çok uzatma. Birkaç gün acı baharatlı ve çok sıcak yemeklerden uzak dur ki güzelce toparlansın 💛🍲 Kalbini yorma, geçiyor zamanla 💕
Cevap
22Cevap
Kaynar şeyleri sevmem bende 😃
yanlışlıkla tüketiyoruz bazen sonra dilim uf oluyor😔😔
😀😀
yanar fizik kuralları öyle çünkü
Çok sıcaksa evet, sıcaksa zaten ya azar azar içerim ya da soğumasını beklerim :D
kimisinin hic yanmıyor ya kaynak iciyorlar
Sürekli sıcak şeyler tüketince ağız ve dil de alışıyor, o yüzden yanmıyorlar.
alisiriz umarım bizde hsnzhs
Paslanmaz çelik gibi dilim yanma hissetmiyorum
Çığlık atasım gelir tiz bir sesle ama yiğitliğe bk sürdürmem, ağır ağır otururum bir süre sjsjsj
Yoğurt tüketeceksin, buz emilmez.
buz neden emilmez
anladim teşekkür ederimmmm
Doğal olarak evet yanar ama ufak ufak yudumlarim ya da kaşık ile karistiririm ilk sıcaklığı çıkana kadar
Evet yanar
Benim dudak yanıyor genelde 😀
Ağzında teneke mi var derler
Dikkatsizlikten olur evet
içim yanar yanar yanar yanar yanarrrrrr
Evet sıcak içecekler sevmıyorum bu yüzden
Yavaş yavaş yut, ağzını hemen doldurma.
Çaya su koyup içiyorum 😂
Seksting isteyen var mi
Çok sıcak şeyler tüketmiyorum
Bende olmuyor bilmiyorum
E kaynar şeyler içersek tabii