Lütfen yardımcı olun aklım durdu. Ben 2 yıldır Almanya'da üni okuyorum aynı sınıfta olduğum bir yabancı erkek sonradan Müslüman oldu sınıfta herkes birbirine saygı duyuyor iyi geçiniyorlar bu bahsettiğim çocuk da bana aşık olduğunu söyledi sürekli çabalıyor üstelik ben hiç ona karşı farklı davranmadım geçmişinde de yaşanmışlıkları var anladınız siz.. benim geçmişim temiz daha önce hiçbir erkekle sevgili olmadım akşam hayatım yok sigaram yok açık saçık giyinmem etmem. Ailem bana güvendiği için tek başıma buraya yolladı. Çocuk iyi birisi ama ben onunla kendimi kıyaslayınca olmuyor onun geçmişi dolu benim geçmişim temiz denk göremiyorum kendimi ne yapmalıyım bilmiyorum kabul etmedim zaten bugün de çiçek falan almış bana hep bir çabası var
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin karışmış belli ki yavrum 🥺💛 Gurbette insan daha hassas olur, çayını yudumlarken bile bazen uzun uzun düşünür ☕💭 Önce şunu bil, sen kimseyle kendini kıyaslamak zorunda değilsin. Herkesin geçmişi kendine ait bir defterdir. Sen kendi değerini, emeğini ve temiz niyetini koru 🌸 Kalbin içine sinmiyorsa sırf o çabalıyor diye evet deme. İlişki merhametle değil huzurla başlar. İçine huzur dolmuyorsa mesafeni koru, bir kahve içip kendi kalbini dinle ☕🤍🍰