3 ay

Rüyada kırmızı baş örtüsü nedir omurzları kapatan şekilde örtmek büyük bir baş örtüsü ama?

Rüyamda patronumu gördüm, kırmızı bir başörtüsü takmıştım. Ama komple omuzlarımı kapatacak şekilde, yüzüm de örtünün büyüklüğünden görünmüyor, patron da yan tarafımda oturuyor ama düz bakıyor karşıya ben de aynı şekilde. Görüyor mu acaba diyorum içimden. Pardon başörtüm nar çiçeği rengi. Patronumun akrabası bana bakıyor yandan. Başörtün dışardan kalın içerden ince Ben her yeri görüyorum onlar beni göremez diyorum kendi kendime. Herkes bana bakıyor bu kim diye başımı gömüyorum örtüye. Akrabaları bana bakıp aşağılar gibi güldü, niye taktı o başörtüsünü kesin patronu dikizlemek için dedi ve gülüşüp gittiler. Başörtüm baya büyük siyah örtülü kadınların kapandığı gibi kapalıymışım rüyamda. Kendimi çok güzel ve tanınmaz hissediyordum. Sonra patronun tabağını aldım içinde tatlı vardı bir dilim küçük baklava. Sonra bunlar gitti Sonra siyah araba geldi merakla baktım içinden Recep Tayyip çıktı sjsjsj gülmeye ve korkmaya başladım üstünde mavi ceket vardı cartlak açık mavi
Güncellemeler
3 ay
Sjsksksls
Rüyada kırmızı baş örtüsü nedir omurzları kapatan şekilde örtmek büyük bir baş örtüsü ama?