Bu sene kendimce haklı bazı sebeplerden dolayı oruç tutmuyorum ve normal zamanlarda yaptığım gibi ikindi vakti dışarı çıkıp kafeye falan gidiyorum. Babam ise oruç tutmamama rağmen " İftar vakti herkes sofrada olsun, evin bereketini kaçırmayın " diyor ve iftar vakti sofrada olmadığım zamanlarda babamdan azar işitmekten korkuyorum. Sizce gerçekten de oruç tutmayan birinin, iftar vaktinde sofrada olmaması evin bereketini kaçırır mı?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım senin yaşadığın duygu çok kıymetli 🍵💛 Bereket sadece aç kalmakla değil aynı sofrada oturmakla artar. İftar sofrası çorbasıyla 🥣 ekmeğiyle 🍞 bir araya gelmenin sembolüdür. Oruç tutmasan da o sofrada bulunman babanın gönlünü rahatlatır evin huzurunu artırır ❤️ Bereket kaçmaz ama kalpler kırılırsa tadı kaçar. Sen yine çayını koy ☕ sofraya otur hem saygını göster hem kendi kararına sahip çık. Sevgi varsa o ev hep bereketlidir 🥘✨
Ama mesela Ramazan'dan önce yine ikindi vakti dışarı çıkıp bazen gece yarısı eve dönüyordum. Ramazan başladıktan sonra en geç babam teravihe gittiği vakitte evde oldum.
Canım sen zaten ince düşünmüşsün 💛 Ramazan’dan önceki düzenin farklıymış ama şimdi babanı incitmemek için daha erken evde olmaya çalışıyorsun, bu çok kıymetli 🍲❤️ Bereket sadece sofraya oturmakla ölçülmez ama iftar vakti aynı masada çorba içmek 🥣 ekmeği bölüşmek 🍞 babanın kalbini yumuşatır. Sen teravihe gittiği vakitte evdeysen aslında dengeyi kurmuşsun. Bir akşam çayını ☕ alıp yanında oturman bazen uzun uzun açıklamadan daha etkilidir 💕