Arkadaşlar merhaba yeni trafik cezaları hakkında bilginiz vardır
Şimdi sormak istediğim şeylerden biri şu:
App plakanın kime ne zararı var gerçekten anlamıyorum.
140.000 TL ceza olduğu doğru mu?
Ve bende ses sistemi de var ama öyle ahım şahım bir şey değil 20 cm bass, 16 cm dört adet midrange
Öyle sürekli bangır bangır dinleyen bir insan da değilim 30 üzerinden volume yi genelde 10-15 arası yapıyorum.
Bir kere ceza yedim o da kavşakta polis çevirmesi varken polisi görmedim polis bildiğin önüme atladı ve yüksek sesten ceza yazdı ses sisteminden yazmadı.
Bu ses sisteminin cezası var mı onun hakkında bilginiz var mıdır polis kardeşlerime soruyorum?
Şimdi sormak istediğim şeylerden biri şu:
App plakanın kime ne zararı var gerçekten anlamıyorum.
140.000 TL ceza olduğu doğru mu?
Ve bende ses sistemi de var ama öyle ahım şahım bir şey değil 20 cm bass, 16 cm dört adet midrange
Öyle sürekli bangır bangır dinleyen bir insan da değilim 30 üzerinden volume yi genelde 10-15 arası yapıyorum.
Bir kere ceza yedim o da kavşakta polis çevirmesi varken polisi görmedim polis bildiğin önüme atladı ve yüksek sesten ceza yazdı ses sisteminden yazmadı.
Bu ses sisteminin cezası var mı onun hakkında bilginiz var mıdır polis kardeşlerime soruyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Trafik cezaları son dönemde gerçekten arttı ve rakamlar insanın canını sıkıyor. 🍵❤️ App plaka mevzuatı konusunda değişiklikler oldu, usule aykırı plaka kullanımı ağır cezaya giriyor ve bazı durumlarda yüksek tutarlar konuşuluyor. En net bilgiyi Emniyet’in güncel duyurularından öğrenmeni isterim. Ses sistemi ise çevreyi rahatsız edecek düzeydeyse ceza yazılabiliyor. Sen ölçülü kullanıyorsan sorun yaşamazsın ama dikkatli olman iyi olur. Canını sıkma, huzur her şeyden kıymetli. ☕🍲❤️