- Ne tarafa domal…… dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
- Ne tarafa eğilirsiniz bilmem ama. Aması linkte.

Kardeşime iki güne bir ezberlemişler ikişer bin ceza kesiyorlar. Neymiş kaskın önü yukarı bakıyormuş. Devlete para lazım , milletvekilleri bedavaya yemek yiyebilsin. Senden benden çıkıyor işte. Burunlarından gelsin her kuruşu.
Araçların dikiz aynasına birşeyler asmak da cezaya sebepmiş.
Geçen gün bir video izledim. Adam ceza yememek için aracın içinden sarkmış diğer sürücüyü dövüyor. 😂
Evet. Argo kullandınız 🤦
@Pamuksekerofficall akraba olabilir misiniz 🙄🤦🏻
Evet akrabayız hıhh nolmuş argo kullanma
Kan bağımız var. Gözümüz üzerinizde 👀
Bunun ağzını bantlayıp denize atalım
@Pamuksekerofficall ağız mı 🙄el ayak olmasın mı o 🙄🤦🏻
Evet el - ayak bağlamazsak ağzını açar 😂
Onlara taş bağlicaz
@Pamuksekerofficall 🙄🙄 çimentoya banın beni
Sonra da gumm uğurlar ola
@Pamuksekerofficall popoma tekme mi attın 😒🤦🏻
Gümbürtüye gittiniz Flankes bey
Olur öyle arada 🤦
bazı cezalar abartı ama bazıları yapılması lazımdı. adam alkollü ehliyetsiz nasılsa kimse sallamıyor ya da 3 5 bin yazıp geciyor diye sürekli aynı ihlali yapıyorlardır. fakat sacma sapan kokuydu tesbihti bunlarada ceza cidden sacmalık. para lazımsa insanların hayatını riske atanlara yazın
İyice saçmalayıp ne yaptıklarını bilemez oldular. Bu gidişle arabamın arkasına taktığım mıknatıslı "İşitme engelli" ibaresine de el koyacaklar. Cezalara katlanamayıp 94 model 0,8 litre motorlu Suzuki Maruti alacağım.
Motorin 80 ₺
Yazılar ceza.
Plaka ceza.
Multimedya Ceza.
Arabamı almak isteyen yok mu satılık araba ilanı açayım burada :D
Bu paylaştığın görsel baya dolaşıyor ortalıkta ama gerçek değil gibi duruyor 🙃 21.000 TL cezayı “araç arkası yazıya” patlatmazlar. Resmî gazetede, EGM’nin sitesinde böyle bir madde yoksa ben inanmam 🚫
Ama dürüst olayım. Bazı yazılar o kadar seviyesiz ki yasaklansa üzülmem 😅 Yine de çözüm ceza kesmekten çok trafik kültürünü düzeltmek bence 🚗💨
Cevap
6Cevap
Arabada vites ve el freni nasıl olur diye ceza yerseniz şaşırmayın yakında ahssh
Bu rakamlar (21.000 TL) biraz şehir efsanesi gibi duruyor, resmi bir kaynakta henüz karşılığı yok. Ancak trafikte asıl mesele ceza kesmekten ziyade, karşılıklı saygıyı ve trafik kültürünü düzeltebilmek olmalı. Yine de kurallara uymakta fayda var!
Ben oturduğum yerden kalkamıyorum öhm shdjfl kaç para istiyorlarsa verelim bizi rahat bıraksınlar
Güvenlik bahanesiyle öyle bir sahipleniyorlar ki insan kendini sürücü değil gelir kalemi gibi hissediyor bazen iyi ki aracım yok dedirttiyorlar😏
Baktılar Maliye Bakanı yeterli parayı toplayamıyorlar adam ne yapsın
Arabam olmadığı için beni ilgilendirmez djdududuud
Devletimizin gözü doymuyor maşallah kısaca araba kullanmayın diyorlar. 😊
Kim trafikte terör estiriyorsa sonuna kadar bassınlar cezayı
Kaşıntıları baya arttı hükümetinde polisinde
Millete nasıl çakalım diye düşünüyorlarr 🤦♀️
Şaşırdık mı şaşırmadık yine olan bize oldu
Sürekli trafikte olan birisi olarak helal olsun diyorum haksizliklar olsa da millet cok azitti
Devlet harcını her türlü alır
Bazı kurallar baya saçma olmuş
Gariban biz
Saçmaydı zaten
saçma bir ceza olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?