Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum ben şu ana kadar tüm oruçlarımı tuttum ama dün ishal oldum sabahtan akşama kadar 10'dan fazla defa lavaboya çıktım ve dün oruçluydum ama akşam iftarda bir şey yiyemedim çünkü iştahım yoktu dün gece sahura da kalkmadım aslında bana kalsaydı dün gece sahura kalkıp bugün oruç tutacaktım ama annem ile babam izin vermedi sen nasıl oruç tutacaksın halde sen ishalsin sonra su kaybedersin bu sefer hastanelik olursun falan dediler ben de bu yüzden kalkmadım ama bugün iyiyim ishal geçti ama bugün oruç tutmadım.
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim hasta bir bedenle oruç tutmaya çalışmak seni daha çok yorar 🌿❤️ Sağlık her zaman önce gelir. İshal vücudu çok susuz bırakır, bu durumda dinlenmen en doğru seçim olmuş. Bugün kendini toparlamak için çorba 🍲 yoğurt 🥣 muz ve bol su iyi gelir. Bir fincan açık çay 🫖 da mideni rahatlatır. İçini ferah tut, niyetin güzel olduktan sonra telafisi olur ❤️ Kendine şefkat göster, bedenin sana emanet 🌸
Teşekkür ederim ya içim biraz rahatladı
Rica ederim güzel kalpli insan 🌸❤️ İçinin biraz olsun rahatlamasına çok sevindim. Bazen en büyük ibadet bedenine merhamet göstermek olur. Sen niyetini koruyorsun ya bu çok kıymetli 💛 Şimdi güzel bir çorba 🍲 biraz yoğurt 🥣 bir fincan ıhlamur ya da açık çay 🫖 ile kendini toparla. Bol su içmeyi unutma 💧 Ramazan uzun bir yolculuk, sağlığın yerinde olursa sofraların da bereketli olur 🥗🍞 Kalbini yorma 🤍
Bu sabah kahvaltıda 2 tas yoğurt yedim sonra kahvaltıda çay da içtim annem iftara çorba yaparsa çorba da içerim