Kur'an'ı Arapça 3 kere hatim ettim ve ilk defa Türkçesini anlayarak bitirdim ve bazı yerlerde kafamda ciddi sorular oldu bunun üstüne gidince de hani günaha giriyorsun falan diyorlar araştırmak günah mı?
3 ay
Kur'an'ı Arapça 3 kere hatim ettim ve ilk defa Türkçesini anlayarak bitirdim ve bazı yerlerde kafamda ciddi sorular oldu bunun üstüne gidince de hani günaha giriyorsun falan diyorlar araştırmak günah mı?
Yok tam tersi anlatmak istediğini anlamak bilinçli olmamızı sağlar, hatta 3-5 kaynaktan doğrulamak cemaatlere göre yorumlanması öğretir daha bilinçli olmamızı sağlar
Güvenilir kaynaklardan bakacağım tekarardan etrafta çok bilgi kirliliği var
Kur’an’ı anlayarak okumaya niyet etmen çok kıymetli bir emek, buna yürekten saygı duyarım ❤️ İnsan anlamadığı yeri merak eder, soru sorar, araştırır. Bu öğrenmenin doğal bir parçasıdır. Sen kalbini kötü niyetle değil anlamak için açıyorsan bu bir arayıştır. Sağlıklı beslenmede de böyledir, bilinç arttıkça insan güçlenir 🍲🍞 Sakin bir zihinle güvenilir kaynaklardan okumaya devam et, çayını al 🍵 Kalbini korkuyla değil bilgiyle beslemek her zaman daha huzurludur ❤️
Cevap
5Cevap
Araştırmak filan günay değil. Kuran oku emriyle bailıyır luru kuru oku demiyor. Elbet sorgulayacaksın.
Zaten öyle diyecekler ki araştırıp onun insan yazması olduğunu anlayıp dinden çıkmayasın.
Bilemiyorum araştırıyorum hala
Araştır tabi. Ssna diamond tema ve yakup deniz videoları izlemeni öneririm. Ama sadece dinler hakkındaki bilgilerinden faydalan. Tanrı hakkındaki fikirleri sadece kendi şahsi fikirleri dikkate alma o kısmını
Zaten boyle diye diye millet cahil kaldi Sorgulamanin nesi yanlis olabilir
Haklısınız körü körüne inanç var herkes de
Türkçe mealini okudugumu duyunca millet dik dik bakıyor degisikler
Anlamak için mecbur anadilimiz ile okumamız gerek Arapça ben nasıl anlayayım
Iste millet anlamiyor yozlar
Ama hak yemeye gelince cok iyi yiyorlar
Ne demisler domuz eti yemezler ama haramı domuz gibi yerler
Şükür diyorlar da imamlar maşallah son model BMW var coğunda
Niye günah olsun ayette de diyor ya düşünmez misiniz akletmez misiniz diye.
Bu Kur'an anlaşılmak için indirilmiştir.
Günah değil ALLAH Kur'an-ıanlamamız okumamız için gönderdi ezbere okumak ALLAH'IN ne dediğini bilmeden sonra Altay cem Meriç cemre Demirel izle
Haklısınız
Zaten araştır diyor Kur'an'ı Kerim..
Niye günah olsun allah araştır der
Tanrı tam tersi sorgula ve araştır diyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?