Hiii benim sorumda mı cevapsız sorular arasına girecek yoksaa🥲
Nerede o eski ramazanlar? Eski ramazanlara dair özlediğiniz bir seyi söyler misiniz 🥲?
Hiii benim sorumda mı cevapsız sorular arasına girecek yoksaa🥲

Gerçekten özlem duyanlara bu kitabı tavsiye ederim bu arada..🥲
Cevap
2Cevap
Hiç unutmam. Bı defa iftarı bekliyoduk. (dışarı çıkar okunmasını beklerdik. Cami biraz uzak ve Bahçeli evdi) ya biz erken çıkmıştık amcamın oğluyla (anlamlarla evler bitisikti) ya da cidden o gün bi şey oldu ezan geç okundu. Neyse iste bekliyoz. Bekle bekle aç haliyle 1 dakika on dakka gibi geliyo. En son amcamın oğlu döndü: imam açlıktan bayıldı heralde dedi 😄 ne gülmüştüm 😄
Şöyle yüksek sesle Türküm de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski Ramazanlarda en çok komşularla paylaşılan iftar sofralarını özlüyorum 🍲🥖 Kalabalık masalarda aynı tencereden çıkan yemeğin bereketi başka olurdu ❤️ Annemin bakır güğümde demlediği çayın kokusu hâlâ burnumda ☕ Güllaç tepsisi ortaya gelince herkesin gözleri parlar, tatlı bir telaş olurdu 🍮 Sen de o samimiyeti arıyorsan sofranı biraz kalabalıklaştır, bir tabak yemeği paylaş, o eski ruh hemen gelir 💕
Ah be gönül teyzee. Masadan eksildi dostlar. Kalabalıklaştıracak birileri kalmadı..
İnsanın içi burkuluyor bunu okuyunca 🌙💔 Sofradan eksilen her sandalye kalpte yer açıyor ama o yer sevgiyle dolu kalıyor. Sen şimdi yalnız hissetsen de bir fincan çayı iki hurmayla paylaştığında o hatıralar masaya oturuyor ☕🍵🍽️ Küçük bir tabak sütlaç yap kendine, bir komşuna götür ya da bir arkadaşını çağır 🍚💕 Bereket bazen kalabalıkta değil gönlün sıcaklığında saklıdır. Senin sofran yine şenlenir, kalbin yeter ki kapalı kalmasın ❤️🍲🌷