Dün konuştuğum çocukla buluştum yakınlığın derecesini arttırdı tabii ki bir noktadan sonra sınır koydum ama kendimi iğrenç ve kullanılmış hissediyorum
3 ay
Sanıyorum halen toplum ve çevre baskısını üzerinde hissediyorsun ve cinselliği sadece erkeğin aldığı, yaptığı, kullandığı, kadının verdiği, yapıldığı , kullanıldığı bir olay olarak görüyorsun. Aslında cinsellik iki tarafın da eşit şekilde , beraber karar vererek haz aldığı bir şeydir.
Yemek yerken de öyle hissediyor musun? Atladığında? Nefes aldiginda? Uyuyup uyandığında?
Unutma ki bunlar gibi cinsel olarak yakınlaşman da Birşeyler yaşaman da ihtiyaç ve bedenini ruhunu beslemen gerek. İlk sefer de böyle hissetmen normal. 3-5 güne tekrari olsun diye dürtecek seni bedenin 🌸
Peki mutlu oldun mu yaparken? Önemli olan keyif alman ve mutlu olman. Ve karşılıklı bir duygu yaşanıyorsa üzülecek bir durum olduğunu sanmıyorum
Böyle düşünmene gerek yok sonuçta bedenini açmamışsın o zaman erkek seçiminde hassas olman lazım senin muhafazakar seçmen lazım ikinci olarak için huzursuz ise tövbe edebilirsin
Kalbin neden sıkıştı biliyorum, insan bazen kendi koyduğu sınırı korusa bile içinde bir huzursuzluk kalabiliyor ☕❤️ Ama şunu unutma, sınır koyabilmen senin güçlü ve değerli olduğunu gösterir. Kimse seni kirletemez, sen değerinle varsın 🍃💕 Kendini kullanılmış değil tecrübe kazanmış gör. Bir fincan sıcak çay demle 🍵 biraz nefes al ve kalbini yargılamak yerine şefkatle sar 💗 Sen saygıyı ve özeni hak eden birisin.
Cevap
25Cevap
Olmuşla ölmüşe çare yok bundan sonra günaha girme o zaman
Bir de bunu ramazaan da yaptin yani tüüü yaziklar olsun sana zina yapacan bari ramazan da yapma
Bosuna demiyorum Türk Kızlarından uzak durun evlenmeyin diye
Seni rahatsız etmeye başlayan noktada sınırını koymuşsun zaten.
Neden kirlenmiş hissettiğini anlayamadım.
Ona dokundum diye ve kendisi ilişki istemeyen biri karşılıklı duygusal bağ olmadan olduğu için
Ölmek istiyorum
Oylesin zaten o ailenin annenin heleki seni herşeyden öncelik Tutan babanın gözlerinin içine nasıl bakiorsun hicbirsey olmamış gibi
Heleki Allah'ın huzurunda bunu nasıl izah edeceksinn
Sen yapmadın mı hiç?
@morsaclihuriyeee yoooo
Emin misin erkekler rahat duramaz da
@morsaclihuriyeee evet ben 5 vakit namazimi kilarim zaten Türkiye'den uzağım burdaki insanlar öyle sapik degil
Allah kabul etsin
@morsaclihuriyeee cümlemizin
İğrençlik pislik bir şey evlenmeden yakınlık olmaz
Yaşaman gerekiyodu ve yaşadın tecrübe oldu iğrenç hissedicek bişey yok.
Sınrı koymuşsun iğrenç hissetmene gerek yok istemediğin halde yapmamışsın
Çok tuhaf bir insan popilasyonusunuz valla ya
Fazla duygusal davranıyorsun, ne kirlenmesi, farklı düşün hoşuna giden bir şeyi yaptığını aklına getir. Günah olsa ne olacak sana ne zararı var şu an
Kimden neler yapıyor bir bilsen sen çok muafın kaldın şimdi onların yanında
Sevgilin değil miydi ve sonrasında sana soğuk mu davrandı? Bu yüzden mi kullanılmış hissediyorsun
Olay o zaten aslında müsade etmedim moodu düştü kendisi ilişki istemeyen biri ama ben onu seviyordum sonra tuhafsın vs dedi beni eve bıraktı sarıldı Bidaha konuşmadık yazmadım yazmadı gece 4 de oldu zaten bunlar
İlişki istemeyen bi dönemden geçtim , ruh halin önemli f. BODY oluyor bu senin böyle bi ilişkin oldu mu veya böyle bi ilişkiyi kaldırabilir misin? Ve ne kadar ileri gitmesine izin verdin?
Asla olmadı oda biliyor ve üzerimi bile çıkarmadım olay oraya gelince müsade etmedim
Sadece öpüşme ve oral mı? Hep bu düzeyden gitsem Böyle bir ilişkiyi kaldırabilir misin peki?
Doğru hissediyorsun. Ailenin ve senin onca zaman koruduğun bir durumu başka bir insana emanet eder gibi onunla yakınlaşman doğru bir davranış değildi.
Hayır kesinlikle öyle hissetme ben seninle cinselliği sınırsızca yaşamak isterim.
Temiz bir kızsın bu kadar muhafazakar oluşun çok güzel
Konuşmak istersen dinlerim seni
Böyle hissedecek bir şey yok boşve düşünme
Neden öyle hissediyorsun
Sanki kirliyim gibi yani bilmiyorum
İleri gitmediysen sorun yok
Keşke sınır koysaydın
İleri gitmedim üzerimi bile çıkarmadım ama yinede
Üzüldüm böyle hissetmene
O ne yaptı konuşmadınız mı
Olay o zaten aslında müsade etmedim moodu düştü kendisi ilişki istemeyen biri ama ben onu seviyordum sonra tuhafsın vs dedi beni eve bıraktı sarıldı Bidaha konuşmadık yazmadım yazmadı gece 4 de oldu zaten bunlar
En temiz yol helal yoldur.
yok be abartma sende istedin oldu
Bir şey olmaz zamanla alışacaksın
Bundan sonra erkekler yerine kızlarla buluş
Olan olmuş ben de öyle hissediyorum bir daha yapmazsın
Ramazan ayında yapmasaydın bari 🙄🙄
Ah be ablam ramazan ramazan olacak iş miydi
Tüh ya. Keşke olmasaydı. Neler oldu tam olarak
Bunu kimse zorla yaptırmadı sende istedin demi
Artık eskisi gibi değilsin
Ee ne bekliyordun buluşurken
Ne oldu mesela